tirsdag den 15. juli 2014

I Want: Acne Studios on Sale


Acne Studios er en af de dyre mærker, som man kan købe alle steder (en overdrivelse, I know - men i Aarhus finder man fx Acne i Støy Munkholm, Samsøe + Samsøe, Magasin og muligvis flere steder), hvilket vil sige, at det er en af de dyre mærker, hvor jeg har set tøjet i virkeligheden og rørt ved materialerne.
Jeg synes sådan set, at Acne Studios laver meget tøj, der simpelthen er for mærkeligt til mig, men jeg bliver som regel vild med en håndfuld ting i løbet af sæsonen. Priserne er generelt out of my league, men nu er der final sale i Acne Studios egen shop. Og selvom jeg stadig ikke har råd, så nærmer vi os noget, hvor jeg kan lege med.

Skoen herover hedder Kayla, og jeg har savlet meget over den i år. Den koster 1480 kroner, hvor fuld pris var 3200 kroner. Det er alt for meget til at jeg bare lige køber dem, men seje er de. Hvis julemanden sidder derude og tænker, at han vil være i god tid i år, så er min skostørrelse 39. 


Disse striktrøjer er så smukke og fine IRL. De er så tynde, fine og bløde... og jeg har en eller anden ting med tynd strik. Nu er de nede på 720 kroner, og selvom det stadig er mange penge, så kostede de altså 1800 kroner før udsalget. Gid jeg havde fødselsdag i efteråret.


Sidst men ikke mindst to trøjer i 100 % bommuld i aprikos og mint - altså farver, som minder om dem jeg sukkede over i Gucci-indlægget tidligere. De koster hendholdsvis 520 og 560 kroner og er også sat 60 % ned.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar