onsdag den 29. juli 2015

Solveig Mørk Hansen i italiensk Vanity Affair


En anden model, som bevæger sig lidt mellem swim wear, high fashion og commercial er danske Solveig Mørk Hansen. Hun har været model i flere år, men har især haft et par noteworthy jobs i den forløbne sæson. Denne modeserie fra italiensk Vanity Affair, synes jeg på meget smuk, vis fremhæver både ss15-sæsonens looks og Solveigs skønhed. Jeg synes, at serien var for pæn til at slette, så nu får I den her, inden vi går ind i aw15. 

Hun er del af de modeller, der er blevet smukkere med alderen. Hun er blevet mere expensive og sofistikeret at se på, i mine øjne. Måske skyder hun også med bedre fotografer? 

Solveig er dog ikke gået high fashion-vejen med catwalks i Milano og Paris, men har arbejdet for en del undertøjs- og badetøjsfirmaet og været i Illustrated Sports Swim Suit Special. Hun er så at sige gået Babe-vejen, der sikkert både er bedre betalt og ikke kræver de samme krav til højde, som modeindustrien. I gamle dage var der ingen cross over mellem de verdener, men i dag kan man det hele, så jeg håber på, at danske Solveig slår igennem på whatever scene, hun vælger.

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET








Ingen kommentarer:

Send en kommentar