tirsdag den 20. september 2011

Emmy Kjoler

 Yay, jeg elsker at se på kjoler fra den røde løber fra de store prisuddelinger i USA. Emmy er et af højdepunkterne. Når det er tv, der fejres, så er der "stjerner" i stakkevis. Det er ikke alle, man kender, men jeg elsker tv-serier (og ser nok også lidt for mange...), så jeg kan genkende mange af ansigterne.

Rød var en stor trend i år. Kate Winslet var i rødt. Den måske største stjerne tilstede. Hun vandt en Emmy for hovedrollen i miniserien Mildred Pierce, som HBO har lavet. Jeg glæder mig til at se den. Jeg har været vild med Kate Winslet lige siden Titanic. Hun har mistet lidt point på de seneste - måske fordi hun har været lidt for meget i de glittede blade retoucheret til ukendelighed. Hun så smuk ud i rød.
Nina Dobrev er helt ufattelig lækker i Vampire Diaries. Hun har en killer krop og perfekte features. Det er lige ved at kamme over, så hun bliver kedelig smuk. Ja, man godt være kedelig smuk. Med denne kjole er hun dog næsten endt på samtlige best dressed lister for Emmy Uddelingen
Kelly Washington er min favorit. Hun ser fantastisk ud her.
Lea Michele fra Glee er overhovedet ikke min kop te. Jeg tog hende med her, fordi hun passer ind i det røde tema, men faktisk synes jeg ikke, at kjolen er specielt flatterende. Den er ikke grim, men skuldrene er for store. Måske ville det have været bedre, hvis hendes hår var opsat, så man i det mindste kunne se hendes hals lidt bedre.

Sort var også et hit, hvilket på den side giver mening. Sort er lig klassisk elegance. Det er slankende, og farven passer til alle. På den anden side er det også lidt for sikkert.
Evan Rachel Wood ser fantastisk ud i denne glitrende sag. Hun spiller med i Mildred Pierce, men er måske kendt af flest for sin rolle i True Blood og som kampagnepige for Guccis parfume Guilty. Hun var også med i The Wrestler, men min yndlingsfilm med hende er Thirteen, som er helt fantastisk. Barsk og intens.
Naya Rivera er Glee-stjerne, men i det mindste den mindst irriterende og hende med bedst stil på den røde løber. Hun er meget elegant her.
Kelly McDonald er meget sympatisk i sin rolle som irsk immigrant i Boardwalk Empire. Det er en anden stil, som hun lægger for dagen her, end jeg er vant til fra hendes side, men det klæder hende.
Julie Bowen vandt en Emmy for sin rolle i Modern Family. Jeg er ret glad for Modern Family, så jeg er glad for at serien vandt så mange priser. Julie Bowen er smuk, men hun virker tynd og trænet. For tynd og trænet.

De lyse pasteller er farlige. Det kan være virkelig fint, men der er også risiko for at komme til at ligne en brudepige. Det hjælper selvfølgelig ikke, at pastelpigerne er placeret ved siden af hinanden her, men lad os gennemgå dem hver for sig.
Rashida Jones fra Parks & Recreation er faktisk rigtig smuk, men hun drukner nærmest i den mørke læbestift og det mørke hår. Hun har samtidig valgt en kjole, der slet ikke matcher hendes teint. Jeg tror, at kjolen ville have været superflot, hvis den havde været mørkegrøn.
Heidi Klum styttede en af sine Project Runway-deltagere, da hun til Emmy-uddelingen var i specialsyet Christian Siriano-kjole. Jeg synes, at den er superflot. Skoene og håret er desværre med at til give den et Prom/brudepige-look, der er unødvendigt.
Julia Stiles har også en kjole på, der ville have været flottere i en mørkere farve. Bæ-lavendel gør intet for mig, men snittet er fint. Jeg ved ikke, om hendes bryster skulle have haft mere støtte, og om taljen skulle have været mere markeret, men farven er helt sikkert det værste.
Til gengæld er jeg vild med tv-værten Cat Deeleys kjole, der ikke falder i brudepigegrøften. Det klæder hende med håret løst. Måske er tasken lidt off, men alt i alt ser hun rigtig godt ud.

Emily Blunt er så sød i interviews og hun er en fremragende skuespiller. Hun minder nogen gange om Katy Perry, hvilket er synd for hende, for Emily Blunt har en uklanderlig god stil. Blunt ender sjældent på worst dressed lister. Heller ikke denne gang. Kjolen er flot og sidder perfekt.
Aimee Teegaarden kender jeg ikke, men hun spiller ifølge IMDB med i den prisbelønnede serie Friday Night Lights. Hun er meget køn og kjolen er sådan set flot, men jeg hader hendes sko. Jeg tror faktisk, at verden ville være et bedre sted uden satin peep toe stilletter med forplateau...
Kaley Cuoco kender jeg heller ikke, men jeg havde lige brug for en sidste mørk kjole til galleriet. Kjolen er sød, men igen... Skoene. Jesus mighty lordy. De er så grimme, at jeg får røde knopper. Det hjælper heller ikke at hendes fødder peger indad som en fortabt 9-årig.
Minka Kelly er en af de nye Charlie's Angels. Charlie's Angels kommer som revamped tv-serie her til efterårsåret. Minka ligner rigtig meget Leigton Meester, hvilken er en ligegyldig kommentar, men det gør hun. Kjolen er flot. Måske lidt for ærbar for en ung, laber Hollywood starlet, men mon ikke vi nok skal få set stænger og kavalergang nok, når først Charlie's Angels går i gang?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar