onsdag den 26. oktober 2011

Look like Lisbeth Salander

Mens blogosfæren lige nu svømmer over med nyheder om den kommende lancering af H&M og Versace samarbejdet, så er det lige blevet offentliggjort, at Trish Summerville har lavet en kollektion for H&M inspireret af Lisbeth Salander i David Finchers udgave a The Girl with the Dragon Tattoo, der er lige på trapperne. Det er Trish Summerville selv, som er kostumedesigner på filmen og har stået for Rooney Maras look i rollen som Lisbeth Salander.
Tøjet bliver solgt i Divided-afdelingerne i 180 butikker verden over. Jeg er ret vild med sportstøjet helt til venstre (selvom det ser ud til at, at der er et hul i blusen lige oven på venstre nipple?). Selvom jeg troede, at jeg var done med det rå rocklook, så føler mig umiddelbart mere draget af dette kampagnebillede end hvad jeg indtil videre har set fra Versace x H&M. Okay, italiensk tacky over the top mode har heller aldrig helt være min forte, men det er en hel anden sag.

Tøjet vil blive solgt i en shop-in-shop i Collette, Paris, fra den 28. november og sidenhen i H&Ms egene butikker og online fra den 14. december.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar