lørdag den 19. november 2011

Fik I noget Versace?


Versace x H&M har tilsyneladende været en succes, for meget af tøjet er allerede udsolgt. Jeg har tjekket tøjet ud på hjemmesiden, men jeg har ikke følt mig oprigtigt fristet af noget af det. Lanvin og Stella McCartney var smukke samarbejder, som jeg gerne ville eje noget fra. Sonya Rykiels undertøj var virkelig fint, og jeg har en bh fra det samarbejde. 
Versaces signatur er et sammensurium af tacky smag, en sexet silhouet, vilde prints og en uhøjtidelig tilgang til mode. Jeg forestiller mig de sydlandske lande og Rusland være vildere med kollektionen end det kolde nord. Der var dog et par pæne, sorte cocktailkjoler i mellem, som også ville gøre det godt til en dansk nytårsfest. 
Rygter svirrer om et forestående samarbejde med Tom Ford. Det må højst sansynligt også betyde glamourøse og sexede kjoler. Mere klassisk end Versace, men alt andet end afslappet og understated.
Som dansker, der samtidig holder af tøj, der kan bruges både til hverdag og fest, håber jeg på et samarbejde mellem Céline og h&m. Den tror jeg dog ikke på, men nu må vi se. Rodarte og Missoni har samarbejdet med Target, så de er nok udelukket. Christian Kane har samarbejdet med Topshop. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar