onsdag den 2. november 2011

Mine fire yndlingslooks fra catwalken aw11


Jeg glæder mig sindssygt meget til næste fest, fordi lige nu har jeg lyst makeup med nogle stærke, klare farver, som ville virke alt for voldsom i hverdagen. Her er fire looks, som jeg ville have lyst til at kopiere.
Først er der Jil Sander. De meget orangerøde læber er meget smukke sammen med den tyrkisblå eyeliner med en smule glimmer. Det er enkelt, men alligevel meget opsigtsvækkende. Jeg tror, at der er en hvid eyeliner i den nederste våde kant og lidt hvid higlighter i øjenkrogen. Der er kun et meget let lag mascara på vipperne. Øjenbrynene er fyldt ud med en farve, der matcher den naturlige farve og er redt tilbage. Det hele er poleret og stramt, men meget cool. Det ser supersejt ud.


Chanel har som altid et af sæsonens mest omtalte looks. De grå øjne er såvidt vides meget let at lave med Chanels nye glitrende cremeøjenskygger Illusions d'ombres. De er ikke billige, men jeg er blevet overbevist om at de er værd at ønske sig af de tonsvis af blogs, som har rost dem til skygerne. Derudover er det sort  kohl om øjnene. Jeg synes, at pigerne hos Chanel ser seje og cool ud. Udover varme nude/pink læber, ser det ud til at pigerne har en smule ferskenrød rouge på kinderne.


Stella McCartney plejer at foretrække det helt nøgne look, men i denne sæson har eyelineren fået en fremtrædende plads. Pigerne ser enormt smukke ud. Jeg kan godt lide, at eyelineren lægger sig op af den retro 60'er tendens, som hersker i øjeblikket, uden at pigerne ser retro ud. Udover den sorte streg er det et meget nøgent look. Der er kun mascara på de øverstre vipper og læberne er holdt i en naturlig farve med et pinkrødt skær.


Jeg har skrevet om Guccis look før, men det er også det look, som jeg er allermest begejstret for. De mørkerøde læber er svære at efterligne. Der er tydeligvis brugt flere farver og masser af lipliner. Jeg er dog sikker på, at man med succes kan bruge elementer af looket. Ja, røde læber af en eller anden art, nude øjenskygge, sygt mange lag mascara, så øjnene nærmest klatter og hvid streg i den nederst våde kant. Jeg er helt vild med looket. Særligt på franske Sigrid Agren i midten. Agren er i øvrigt med i alle fire looks - hun har et fantastisk ansigt, så alt ser ekstragodt ud på hende.  Derudover er det også sjovt at se, hvordan ansigtet ændrer sig med forskellig makeup.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar