mandag den 7. februar 2011

søndag den 6. februar 2011

Polish


Polakkerne er storleverandør af supermodeller, og her er de så samlet. Anna Jogodzinska, Jac Jagaciak, Magdalena Frackowiak, Kasia Struss og Anja Rubik.
kilde fashiongone rogue

lørdag den 5. februar 2011

pj and anais in opening ceremony

Jeg er ret glad for Opening Ceremonys nye kampagne, som Terry Richardson har fotograferet. Både fordi Anais Pouliot er cool og tøjet er fint, men især fordi PJ Ransone er med. Hvorfor er PJ Ransone cool? Tja... Han er bare cool.
Jeg kender ham mest som skuespiller fra The Wire, hvor han har en hovedrolle i anden sæson som Ziggy Sobotka (som langt fra er cool), men han har også haft en ret memorable rolle i Ken Park.

fredag den 4. februar 2011

Yo La Tengo



I går lyttede vi til en masse Yo La Tengo, der der blev drukket øl i det lille hjem på Trøjborg og fortalt røverhistorier. Også et par røverhistorier om netop Yo La Tengo. Nummeret Stockholm Syndrome var et af de første numre, jeg faldt for. Det er fra det fantastiske album I can hear the heart beating as one. 

Proenza Schouler ss11



Proenza Schouler har lavet en af de allerbedste kollektioner for sommeren 2011. Jeg er helt vild med silhouetterne, farverne og stylingen. Det hele er så fint, cool og lækkert. Lige i øjet. Lige mig.

torsdag den 3. februar 2011

Mango

Jeg har aldrig købt noget fra Mango, men på deres netshop kan man finde mange virkelig fine kjoler til mellem 300-500 kroner. Farverne gør mig forårskåd. Føj, hvor jeg glæder mig til at tanne nede i haven med en bog og en kolder drink.
mango.com

onsdag den 2. februar 2011

Red Alert

Jeg elsker den her modeserie, som vist er fra Vogue Italia 2004. Via fashion gone rogue


Elle est mignonne

Hun er nu sød, lille France Gall. Tres jolie. Tres mignonne. Tres chic.


tirsdag den 1. februar 2011

Identical celebs

Vanessa Hudgens (High School Movie), Sarah Hyland (Modern Family) og Mila Kunis (The Black Swan) er hinandens identiske trillinger. Lad os så få den film om rivaliserende søstre!
 Jeg har altid syntes, at Cate Blanchett og Blake Lively lignede hinanden. Det kan da ikke blive mere tydeligt her?
Vanessa Paradis og Leighton Meester må også dele gener på en eller anden måde. Skulle nok have valgt nogle andre billeder, men I kan godt se det, ikke?

Dette er en klassiker. I starten af Katy Perrys karriere var det meget svært at adskille hende frag Zooey Deshanel, men i dag eksperimenterer hun heldigvis med blåt hår og andet lir. Så går nok igen.

De er måske ikke helt tvillinger, Kelly Macdonald (No Country For Old Men) og Mädchen Amick (Twin Peak), men så er de i hvert fald i familie.
Anden nederst er det Brittany Robertson (Life Unexpected) og Hayden Panettiere (Heroes), der snildt kunne være søskende. Jeg tror endda, de begge spiller med i den fjerde Scream-film, som kommer i år.

Nederst er det søde Amy Adams (Forhekset, Julie & Julia, The Fighter), som jeg tit forveksler med Isla Fisher (Confessions of a Shopaholic). De har ikke samme øjenfarve, hvilket jeg selvfølgelig ikke har tænkt på før. Til gengæld har de samme hår og er begge tiny piger, der har de største grin.

Jeg elsker lookalikes. Det er simpelthen noget magisk over, at ubeslægtede mennesker ligner hinanden som snydt ud af næsen. Crazy shit. Ligner I nogen?