fredag den 5. juli 2013

Freja Beha pryder Vogue UK for fjerde gang


Danmarks mest succesfulde model i de senere år, Freja Beha, er på forsiden af engelsk Vogue i august efter at have været på forsiden af fransk Vogue i Maj. Det er sejt.  Og det er dejligt, at hun er tilbage efter en længere pause fra editorial work. 

Det er fjerde gang i alt, at Freja Beha er på forsiden af engelsk Vogue, så hun må jo kunne sælge nogle blade. Ellers ville de vel vælge en anden model... eller - gisp - en celebrity?! 

Mens Freja smiler på coveret og har håret slået ud og ser vældig sød ud i Céline, så er hendes modeserie inde i bladet old school Freja. Cool og androgyn. Stylingen er over the top cray cray, men jeg kan godt lide modeserien. Der er virkelig mange gode pieces, så man kan sagtens få en fornemmelse af efterårets herreinspirerede kollektioner og lækre frakker. Det her efterår bliver en drøm af en frakkesæson... hvis man var millionær...

Jeg må dog indrømme, at jeg stilmæssigt (både ift styling og fotografi) foretrækker både Sam Rollinsons edit fotograferet af Alasdair McLellan og Iselin Steiros edit fotogaferet af Josh Olins. Mest fordi jeg foretrækker modeserier on location frem for i et studio, men også fordi jeg godt kan lide en mere realistisk styling, hvis I forstår. Og så fordi McLellan er blandt mine absolut yndlingsfotografer og Olins også er ret fantastisk. Derudover er der også en modeserie med Bette Franke.
Det vil alt i alt sige, at augustmåneds udgave af engelsk Vogue er et must-have for mig. 

ps. modeserien hedder Buffalo Stance, og jeg har i de sidste ti minutter haft hittet af samme navn med Neneh Cherry i hovedet... Good times;)











Ingen kommentarer:

Send en kommentar