mandag den 18. november 2013

En af mine første HIGH FASHION CRAVES, som gjorde, at jeg købte grim Vero Moda lookalike


Jeg har læst modeblade siden puberteten, men jeg kan ikke rigtig huske, at high fashion sagde mig helt vildt meget før gymnasiet. Jeg gik egentlig heller ikke voldsomt meget op i high fashion i gymnasiet, men jeg kan huske, at jeg lagde mærke til miu mius korte blazere i efteråret 2003. 
Det var især fordi Milla Jovovich blev fotograferet i en af blazerne flere gange (har prøvet at finde billeder, men fandt kun ét meget lille og grynet, så I må forestille jer hende i jakken), og jeg synes bare, at hun så helt vildt cool ud. Jeg prøvede at finde en lignende blazer i Kolding Storcenter, for dette var jo før online shopping, så man var bundet til det lokale udvalg. (Tsk, jeg ville have været SÅ meget coolere i gymnasiet i dag, nu hvor man har adgang til al mode i hele verden med få klik).
Anyways, jeg fandt til sidst en blazer fra Vero Moda, som havde trekvartærmer og var kort, men det var vist også de eneste ligheder. Der var kun én knap i Vero Moda-jakken (hvilket så dumt ud og fik mig til at ligne en handelsskolepige , hvilket jeg absolut ikke ville ligne dengang, så jeg syede selv en ekstra knap i jakken for at få det mere tilknappede look fra miu miu. 
Jeg havde faktisk jakken i mange år og forsøgte at gå med den i perioder, men jeg må have skilt mig af med den på et eller andet tidspunkt, for den hænger ikke i garderoben længere. Jakken fra miu miu vil jeg stadig gerne have. Jeg synes stadig, at den er cool. 
OBS. Det var især den mørke med tern, jeg var vild med. Altså nr 1 her nedenunder!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar