mandag den 8. juni 2009

Byvandring

I dag har jeg blandt andet været rundt i mit gamle nabolag - Vesterbro og i mit nye - Indre by, og her oplevede jeg:
 1) Cult Shakers nye reklame med to leende piger, der drikker og tager hinanden på brysterne - chok-effekten i denne omgang er, at det er arabiske piger. Overvejer om det er frigørende (bryder med tabuer samt hvorfor skal det absolut være nedværdigende og undertrykkende, at kvinder med alle typer kulturbaggrunde har lyst til at - tja- røre ved hinanden og vise hud og drikke alkohol ?) eller objektificering (det er kvinden og altid kun kvinden og hendes krop, der beskues - og det er vel stadigvæk mestendels mænd, der bliver kulret i den nedre region af den lesbiske fantasi?)?
2) Selvbetjeningskasser i Føtex. Ihhhh... Interaktiv shopping - ikke dårligt. Jeg fik lyst til at gå derind igen for at købe mere.
3) Jeg fik tjekket yndlingsboghandleren Thimers Magasin ud - købte ikke noget, men pigen bag disken blinkede til mig, da jeg gik ud. Syntes det var sødt og fik lyst til at at gå tilbage og købe noget (fx et Dazed & Confused-magasin, der havde Gaspard Ulliel på forsiden. En vældig snygg fransk model/skuespiller!!)
4) Så Indianer-gøgl på Gammel Torv. Og selvom gøgl generelt irriterer mig, så var det virkelig nogle flotte dragter. Sådan en indianer fjerpragt er ganske fornøjelig. Minder mig lidt om pressebillederne for den smukke Natasha Khan aka Bat For Lashes ( hendes nye plade kan anbefales!)

Mit tøj er gamle sager - bukserne er min mors gamle. Typiske damebukser, der er høje i taljen og vide omkring lårene- egentlig ikke så flatterende, men kan af uransagelige årsager lide dem ikke desto mindre. Mine Converse-sko bliver jeg nok aldrig træt af. T-shirt fra Noa Noa, blazer fra Vero Moda og tørklæde fra hm.
Tootles.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar