mandag den 7. september 2009

Missoni






Nu nærmer det rigtige efterår sig. Den lune sensommer erstattes snart af kulde, blæst og regn. Cafeerne stopper udeserveringen, og parkerne bruges nu kun til at gå ture i iført regntøj og med paraply. Efter en lang sommer bliver det nu næsten rart med god samvittighed at hygge indendøre med varme drikke og tykke tæpper.
Efteråret betyder desværre også for mig, at jeg ryster af kulde 85% af tiden. Mine hænder bliver blå og mine tænder klaprer. Jeg er kuldskær, så det vil noget. Well, som min mor siger; der er ikke noget, der hedder dårligt vejr. Der er kun noget, der hedder dårlig påklædning. Når jeg ser Missonis efterårskollektion tænker jeg, at vinteren alligevel ikke bliver noget problem. Jeg kunne sagtens bo i deres tøj. Varmt, vamset og intet, der strammer. Man ville ikke engang kunne se under alle lagene, at man havde taget på pga. alle de ekstra kopper varm chokolade, som kulden kræver.
Kan virkelig godt lide deres douce farver, nude leggins og nude sko. Og flotte store tørklæder omkring hovedet og halsen og nakken. Det er fine mønstre uden at det bliver for nuttet og så virker materialerne fantastisk fine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar