søndag den 4. oktober 2009

Søndagsmusik wuhuuuuu

Jeg har lyttet til en masse musik i ugens løb, så jeg har glædet mig til at udvælge fem numre til ugens lille liste.

1. YACHT med "Psychic City" - mega godt nummer og YACHT spiller natkoncert på rust den 16. oktober, så det kan være, at jeg må til nørrebro og tjekke dem ud. Albummet er i hvert fald lovende - og dette nummer lækkert.

2. Kid CuDi feat MGMT og Ratatat: "Pursuit of Happiness" - valget stod mellem dette nummer og Heart of a Lion, men det her er dejligt meget mig. Det er cool.

3. Beach House med "Master of None". Nummeret er det selvbetitlede album Beach House, og det er et fuldstændigt fantastisk nummer, som jeg kunne lytte til 10 gange i træk. Forsøger dog med afmålte doser, så jeg ikke bliver træt af nummeret. Det vil jeg nemlig ikke være. Jeg elsker Beach House.

4. Miike Snow med "Animal". Tilgængelig og fængende som bare pokker. Nummeret er vist også blevet brugt i et Gossip Girl-afsnit.

5. Mew med "Vaccine". Jeg hører lidt af No More Stories... af gangen (har stadig ikke været klar til en stor dosis Mew, efter jeg lyttede for meget til dem i gymnasiet), men er nu faldet pladask for dette nummer. Det er virkelig på alle måder fedt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar