onsdag den 10. februar 2010

Hipster på krykker

Jeg skal på et tidspunkt om ikke så forfærdelig længe have opereret mit knæ, hvor jeg kan se frem til en god lang omgang krykketid. Det er nederen!

Det ville være så sejt, hvis krykker gik hen og blev den nye must-have it-item, så alle andre også rendte rundt med krykker, fordi det nu pludselig var totally hip 'n' coolio.
Alle de store designhuse ville lancere hver deres version af krykken: Versaces version ville blive lidt for tacky. Alexander Mcqueen ville stå for de mest spacy krykker - dem som Rihanna og Lady Gaga ville skændes om. Chanels ville i sagens natur være elegante og tidsløse, mens alle hipsterinderne ville stå i kø for at købe de samme acne og wang versioner. Forstadspigerne ville alle humpe rundt med Louis Vuitton-kopikrykker, mens H&M og topshop ville gøre det muligt at erhverve sig ikke par ét par, men nok til at kunne farvekoordinere!
Næste sæson af Gossip Girl ville få undertitlen The Crutch Season, hvor crutch og crotch i finalen endelig ville mødes i en steeming hot sex scene mellem.. ja, dem alle sammen!
Den nye store dille ville blive motion med krykker, fordi ny forskning pludselig viste, at blot en time med crutch-botics (som denne særlige motionsform ville blive kaldt) forbrænder 1000 kalorier. Og Oprah ville elske det. Hun ville dedikere et helt program til krykker og crutch-botics... osv osv osv.

Måske er det ikke bare ønsketænkning: Facehunter-duden Yvan Rodic har fanget denne hipster og lagt det ud til hele hipsterverdenen på sin blog. Og kom ikke at sig, at hipsteren her havde været lige så cool uden krykker?!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar