torsdag den 11. februar 2010

Noot

Jeg har altid haft en fascination af navne. Sådan cirka altid. Som lille elskede jeg at navngive mine barbiedukker og karaktererne i min DIY ponyblade. Jeg designede og tegnede håndboldtøj og navngav modellerne.
Jeg skriver stadig historier i dag. Jeg transskriberer interviews til skoleopgaver, hvor interviewpersonerne skal anonymiseres. Og jeg elsker stadig at finde på navne!
Jeg tror ikke på numerologi dvs. jeg tror ikke, at jeg ville få mere energi let alone et bedre liv af at tilføje et stumt h til mit navn. Men jeg tror såmænd, at det havde gjort en forskel, hvis jeg var starten havde heddet Bianca eller Neel.
Anyhoodles, jeg kan bare rigtig godt lide seje navne.

Jeg kom til at tænke på forleden, at der er mange modeller som har superseje navne (bare rolig, det var ikke en nogen lang tanke). Jeg tænker, at det er fordi, at der er så mange pæne, tynde piger, så man kan lige så godt vælge at hype hende med det seje navn? Pigen på billedet hedder Noot Seear. Det er svedigt, dér!

Andre superfede navne: Mirte Maas, Nimue Smit, Iekeline Stange, Suvi Koponen, Iselin Steiro, Karlie Kloss og Kasia Struss. Men lige nu er jeg vild med Noot. Det er sejt (hun er ok pæn;))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar