onsdag den 31. august 2011

Hamborg

Så blev den årlige læsegruppen-og-SteenP-tur afholdt, og vi var i Hamborg - Berlins undervurderede lillebror. Weekenden fortaber sig allerede i tågerne. Skøn blanding af dødsdruk og dødstømmermænd. 4 flotte unge fyre, der indtog et sagesløst hostel i bydelen Altona.
Af udflugter blev det til gåture i byens kvarterer. Sternschanze og Skt. Pauli er hyggelige steder med små gader og gode barer og caféer. Hafencity kan godt undværes medmindre man er til kassearkitektur.
Vi fik frekventeret forskellige barer og klubber.
Om torsdagen blev Kulturhaus i Sternschanze besøgt. Et halvtrashet sted a la Stengade30 med 3 scener med forskellig musik.
Fredag var vi på klubben Üebel und Gefärlich i bygningen Bunker på femte sal (hot tip: rabat i baren, hvis man bærer en Smallville Records t-shirt).  En cool klub med sødt personale og gode dobbeltvodka drinks.
Lørdag frekventerede vi Wagenbau, som er en rustikt indrettet klub i nogle lokaler, der vist nok har været brugt til at reparere/bygge togvogne. Igen en klub med 3 scener.

Fredagen bød på deep house med Session Victim/Matthias Reiling og tech/soul Soulphiction aka Jackmate/Philpot. Særligt sidstnævnte brillierede ved at spille en blanding af house/techno med live soulvokal - det lyder mærkeligt, ja, men det lød virkeligt godt.
Lørdag ramte vi Wagenbau ved 04tiden hvor Bardia Salour og Homie spillede back2back og kl ca. 04.55 ramte tracket, jeg vil huske turen for - en ganske funky sag:



Hvis man er i byen og vil høre elektronisk, kan det anbefales at tage et smut forbi Smallville Records på Hein-Hoyer-Strasse 56, der har åbent torsdag til søndag fra 14-20. Her kan man finde festflyers samt spørge personalet, der ved hvor byens fester foregår.
// Steen P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar