onsdag den 31. august 2011

Makeup I want!




Jeg er blevet lidt af en skønhedsjunkie på det seneste. Det vil sige, at jeg kan mærke, at bestemte produkter skriger om at blive købt af mig, selvom jeg ikke rigtig behøver noget makeup i øjeblikket. Desuden går jeg med makeup ca 2 gange i ugen, så min produkthungren er ikke nødvendigvis kun brugsorienteret. Jeg kunne sikkert sagtens klare mig med en mascara og en blush! I hvert fald i hverdagen.
Well, jeg er altså blevet lidt hooked på disse seks produkter, der tilsammen vil koste omkring 1300 kroner. Det har jeg ikke råd til. Slet ikke i denne forbandede måned!

1) Benefit er et rigtig godt mærke. Mærket findes ikke i danske butikker, men jeg har en blush derfra, som jeg købte på min sidste ferie. Benefit findes til gengæld mange steder på nettet (blandt andet feelunique). Deres benetint er en prisbelønnet lip og cheek stain. Jeg har prøvet den i Sephora i Krakow. Farven er fin. Den løber lidt, men holder godt og ser smuk ud på læber og kinder.
Jeg elsker personligt lip stains og lip tints, da jeg elsker farver på læberne uden den klistrede følelse, som gloss og læbestift giver.

2) Hoola Bronzeren fra Benefit er også prisbelønnet. Jeg har egentlig allerede en solpudder (fra Dior, så den var dyr, og derfor tænkte jeg, at jeg ikke behøvede andre), men der er så meget glitter i den, og den er lidt for orange eller varm i farven til, at den passer til alt. Jeg har set mig lidt varm på denne her, som jeg ikke har prøvet, men som jeg forestiller mig er helt rigtig.
Jeg lægger en bronzer under kindbenet for at skabe en illusion om tydeligere kindben og så bruger jeg en rouge på æblet eller øverst på kindbenet.

3) Urban Decay Naked Pallette har jeg skrevet om før. Min veninde har nu fået den. Hun er ikke så god med øjenskygger, men tænkte, at denne kunne dække hendes behov. Hun siger, at den lever op til forventningerne og anbefaler den videre. Det stemmer godt overens med alt, hvad der bliver skrevet på nettet. Den kan købes på blandt andet beautybay og hqhair.

4) Too Faced eye primere er også hypet på nettet. En primer får makeuppen til at holde bedre. Mange oplever, at øjenskygger lægger sig i render omkring globelinjen efter nogle timer, men det skulle Too Faced sørge for, at den ikke gør. Den fås i flere varianter. Jeg ønsker mig den originale, men den findes også fx i en glitterudgave og én udgave som udjævner rødmen.

5) Denne exfoliator har ikke noget med makeup at gøre, men jeg tror, at den er rigtig god i forhold til at holde hudorme i skak og fjerne gammel hud. AHA/BHA skulle være de stoffer, der hjælper med det. Murad er et rigtig godt mærke, men det er meget dyrt, så måske skulle jeg lede videre efter en exfoliator, der kan det samme, men er billigere.

6) Det kan nogle dage (de fleste dage) være lidt i overkanten at bruge foundation, så en tinted dagcreme kan være mellemtingen mellem ingen makeup og for meget makeup. Det er ikke meningen, at man bliver farvet som sådan, men mere at ens hudtone bliver ensartet på en meget naturlig måde. Denne tintet moisturizer fra Jane Iredale er jeg blevet anbefalet. Den er økologisk og meget dyr, så jeg ender nok med at finde en anden. Et billigere alternativ er at blande en smule foundation med sin dagcreme, før man lægger den på om morgenen. Lige nu har jeg bare kun mineral pudder, og det virker ikke helt på samme måde, synes jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar