mandag den 19. september 2011

Dagens mig

Dette er det billede første, jeg har uploadet til min nyformaterede computer. Jeg har hentet Photoscape igen, som er det billedredigeringsprogram, jeg har brugt i et års tid, men jeg er rigtig træt af det. Jeg tror, at jeg vil ønske mig Photoshop Elements i julegave... Photoscape er imidlertid gratis (Photoshop Elements koster ca 700 kroner) og det er da også okay, hvis man bare skal beskære et billede, fjerne røde øjne og måske forstærke kontrasten en smule, men billedkvaliteten bliver hurtig dårlig, hvis man eksperimenterer for meget med de forskellige funktioner. Der er desuden en masse funktioner, som mangler eller er ubrugelige.
Bruger I nogle gode redigeringsprogrammer? Nogle anbefalinger?

Jeg har været på tøjshoppingstop i denne måned. Det er også fint nok. Selvom jeg altid kan finde nyt, uundværligt tøj, som jeg bare MÅ have, så har jeg faktisk allerede meget tøj, som jeg er glad for. Det dur jo heller ikke at blive afhængig af nyt tøj;)
Strikkjolen er fra COS. Den er alt for stor og sikkert ikke særlig flatterende for min krop, men jeg holder af den alligevel. Jakken er mit bedste køb sidste år, hvor jeg købte den til halv pris på Trendsales. Den er fra Topshop. Jeg elsker, elsker, elsker den. Skoene er også fra Topshop (elsker deres ballerinaer) og bukserne bruger jeg lige nu hele tiden. Navnet er vist BDG. Faktisk går lynlåsen op hele tiden, men de er bare så dejlige at have på, at jeg går med dem alligevel....

2 kommentarer:

  1. Hej

    Jeg har før brugt Gimp (http://www.gimp.org/) - det skulle have nogenlunde samme funktioner som Photoshop og er ganske gratis. Jeg synes dog, det er lidt trægt at arbejde med. Så jeg priser mig lykkelig over at have Photoshop Elements igen (når nu jeg ikke må få Photoshop!)

    Mvh
    Mette

    SvarSlet
  2. tusind tak, det kan være jeg skal kigge lidt på gimp en af dagene... ja, eller vente til jul:)

    SvarSlet