lørdag den 10. september 2011

the milk maid braid









Det er ganske vist ikke en ny trend, men the milkmaid braid er om ikke andet stadig en trend. Senest faldt jeg over håropsætningen i en modeserie med Anais Pouliot og Codie Young i Grey Magazine (første og sidste billede). Så fik jeg lyst til at lave et indlæg. Jeg syntes, at jeg havde set den så meget på det sidste, at den ikke kunne overses.
Jeg har aldrig selv prøvet at lave den, men den skulle være rigtig let. 5 minutter. Jeg har to link til guides, hvis det skulle have interesse. Den første guide forklarer og den anden viser.

Sidstnævnte link er i øvrigt til beautybloggen The Beauty Department, som jeg virkelig kan anbefale. Jeg synes, at den er meget pædagogisk. Læs fx disse rigtig gode indlæg om at dække urenheder, om at plukke, klippe og style øjenbryn, om at bestemme undertoner i sin hudfarve eller om hvilke pensler, man har brug for til øjnene. De har også lavet et godt indlæg med fif til, hvad man skal gøre, hvis man kikser med make-up'en.
Designet er lækkert og let at overskue. The Hills-stjernen Lauren Conrad er en del af blogger-teamet, men det er særligt de to andre, Kristin Ess og Amy Nadine, som har professionelle skønhedskompentencer;)

Billeder: Fashion Copious, Fashion gone rogue, google 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar