lørdag den 10. september 2011

Så er de internationale modeuger i gang

Så er de internationale modeuger i gang. Det skal nok blive sjovt. Paris er naturligvis højdepunktet, men da det også er endestationen for modekaravanen, må vi først forbi New York, London og Milano. New Yorks modeuge gik i gang i onsdags, men først nu begynder det at blive sjovt at besøge style.com og tjekke de nyeste shows ud. Rag & Bone, Jason Wu og The Row har vist deres sommerkollektioner 2012, mens Alexander Wang viser senere i dag.

Ovenover er det nogle af de modeller i aktion, som er blevet spået et gennembrud i denne sæson, nemlig Kate King, Cora, Antonia, Juju og Kori. Hvis man er interesseret i modeller, så har manden bag Fashion Copious og hans kammerat lavet en slags Model Manager-spil, som man kan følge med i her. De har haft et bestemt beløb at købe modeller for og så får de point for hvert show, som modellen er med i samt ekstra point, hvis hun åbner eller lukker modeshowet samt hvis det er et af de "store" modeshows som Marc Jacobs og Calvin Klein. Tja, why not.

Jeg håber, at danskerne gør det godt. Josephine Skriver og Caroline Brasch-Nielsen er i hvert fald kommet godt i gang. Freja går sikkert kun udvalgte shows i Paris.

Wello, nok om modeller. Jeg glæder mig til at se noget pænt tøj. I New York glæder jeg mig allermest til Proenza Schouler. Marc Jacobs, Rodarte og A.Wang er også altid spændende at se.

Mangler du i øvrigt at læse noget om mode og modeuger, så læs nogle af Cathy Horyns artikler for The New York Times her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar