onsdag den 12. oktober 2011

Hvem er din yndlings-Kate?

Kate Bosworth er en smuk lille blond skuespiller, og hendes stil følges nøje af bloggere verden over. Hun elsker Isabel Marant, Calvin Klein og Proenza Schouler. Hendes skuespillerkarriere er der ikke særlig meget gang i. Bevares, hun indspiller da nogle film i ny og næ, men har vi hørt om dem? Hun er også kendt for at være kæreste med den høje vampyrviking i True Blood, Alexander Skarsgaard, men de er slået op, så nu er Kate først og fremmest fashion darling.

Kate Middleton eller retteligt Hendes Kongelige højhed Lady Catherine, hertuginde af Cambridge, har en stil, der elskes af alle med sans for det pæne, konservative og tildæggede. Det er elegant og velsiddende, men der tages ingen chancer. Jeg tror faktisk, at jeg har valgt noget af det mere spændende? Til gengæld har hun et stort smil og skinnende hår. Det hjælper altid.

Kate Moss er fashion royalty, og hendes stil har vist været pænt dokumenteret i de seneste plus ti år, men det betyder ikke, at hun ikke stadig tager tøj på og bliver fotograferet. Kate Moss er rock chic, og en sort blazer og jeans er klassikere hos Kate, der dog aldrig har været for cool til glitter og glimmer, hvis der er fest i farvandet.

Kate Winslet er prisbelønnet skuespillerinde, men hyldes også tit af modebladene på grund af sit naturlige forhold til sin krop, der aldrig har været en size 0. I hvert fald har hun prydet ualmindelige mange magasincovere på det seneste. Hun er kendt for at bære figurkrammende kjoler på den røde løber. I det private er hun mere mainstream som I kan se på fjerde billede og ville sikkert ikke blive bemærket på en dansk gågade. Eller hvad?

Hvilken Kate er din favorit?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar