fredag den 28. oktober 2011

Kikset, non?

Det er ret kikset at tage billeder af sig selv, så derfor synes jeg, at I skulle se alle fire fra i går. Lige fra sur til trutmænd. Jeg er alt for sej!!

Generelt var jeg alt for sej i går (!). Jeg havde nemlig stilethæle på. På en hverdag. Uden anledning. Det er første gange nogensinde, så vidt huskes. Normalt sidder der en gnaven, lille mand inde i mit hoved, der synes, at det er stupidt med hæle. De er upraktiske og tjener ikke noget formål ud over besvær. Og forfængelighed er i øvrigt ikke et argument.

Man kan ikke se det på billedet, men støvlerne har en pæn høj, tynd hæl. De var et total fejlkøb i sin tid. Jeg har brugt dem (inklusiv i går) hele to gange, hvilket nok i øvrigt var grunden til, at jeg blev stædig og tænkte, nu skal jeg fandme på biblioteket i stilletter. De skal bruges, støvlerne, og hvorfor kan jeg ikke være en rigtig fashionabel urbanita og gå i høje hæle? Jeg valgte derefter at gå (vralte!) en tur igennem gågaden og se lidt på butikker. Da jeg på et tidspunkt fik alt for ondt i fødderne, besluttede jeg mig for at cykle i gågaden. Forsigtigt og langsomt, bevares, for der var mange mennesker, og jeg ville ikke være til fare for nogen. To minutter senere blev jeg dog stoppet af en ældre dame, der skarpt satte mig på plads: "Det er en gågade. Her cykler man ikke".

Flov eller vred, jeg ved det ikke? Jeg hader, når andre mennesker leger politi. Måske har hun ret i sin irettesættelse, men jeg passede i forvejen på og tog hensyn. Jeg er normalt en ret kedelig person, der overholder de fleste regler, men hver gang jeg vover at sætte min fod forkert, er der altid en ældre, vranten dame tilstede til at skælde mig ud? De ligner allesammen hinanden (kort, gråt hår- lille og tæt - briller). Måske er det den samme, der forfølger mig. Who knows?
Wello, de høje hæle var min egen fejl. Det kan sandt sagt ikke være min undskyldning.

Til gengæld nød jeg at føle mig lidt mere sexet (den eneste fordel ved hæle). Der var flere end normalt, der kiggede på mine sko. Unge piger, ganske vist, og flere af dem tænkte nok ikke "Wow", men "Åndssvagt", men jeg tager det hele med.
Og så har jeg i øvrigt kun haft varme sneaks på i dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar