søndag den 20. november 2011

Embryolisse i Magasin


Min yndlingscreme er Embryolisse Lait-Crème Concentré, som jeg har skrevet om før. Jeg skal i gang med min tredje tube, og det bliver ikke min sidste.
Nu er det samtidig blevet nemmere at få fat i cremen. De har nemlig fået Embryolisse på hylderne i Magasin. Det er altså rart at kunne købe den i en butik, da man slipper for fragt og ventetid. De har også haft cremen i Stylepaste-butikken i Aarhus, men sidst jeg var derinde var den udsolgt. Det er træls. Så yay - Magasin!!!

Cremen koster 199 kroner. Jeg bruger den kun som creme i ansigtet, men den kan også brgues som makeupfjerner og på resten af kroppen. Prisen er rimelig, men jeg bruger ret meget af gangen, så den er ikke specielt drøj i brug.
Min hud har tendens til akne og mange cremer får min hud til at slå ud. Embryolisse beroliger min hud og fugter rigtig godt igennem. Den passer til alle hudtyper.

3 kommentarer:

  1. Det var da en super nyhed :) Har længe gerne ville prøve den meget berygtede creme! Så må da ned i Magasin en af dagene..
    Er der forresten parabener i cremen?

    Lou

    SvarSlet
  2. Hej Lou. Nej det er der ingen parabener i. Til gengæld er der parfume i, men formegentlig meget lidt, da det står allernederst på ingredienslisten. Jeg tror heller ikke, at der er alkohol i, men jeg er ikke nogen ingredienshej, så hvis man vil være helt sikker, så er en søgning på nettet nok det sikreste.

    SvarSlet
  3. Tusind tak for info :)

    Lou

    SvarSlet