tirsdag den 1. november 2011

Monty Cox FTW


Jeg har altid været stor fan af modelkonkurrencer i tv. Jeg har set alt for meget America's Next Top Model. Nu har jeg alligevel prøvet det, som jeg troede aldrig skulle ske: Jeg har fået nok. Jeg gider ikke ANTM mere og egentlig heller ikke (næsten) alle andre versioner af den.
Jeg så et par afsnit af den britiske version i sommer, men droppede det hurtigt. Bitchy modeller, irriterende dommere og dårlige billeder, nej tak.
Jeg har set et enkelt afsnit af den danske udgave i år. Det største problem er nok, at jeg ikke kan se noget modelpotentiale i nogen af pigerne. Det gør konkurrencen ligegyldig. Jeg ser programmet det på grund modeldelen og kunne godt undvære realitydelen (i det program jeg så, handlede det mest om at være bange for edderkopper, at have sin baby på besøg i modellejligheden og at være træt af en pige i programmet, der "altså bare ikke passer ind og heller ikke selv prøver".). Samtidig er alle helt utrolig unaturlige på skærmen. Caroline Flemming råber alt for meget og hvert tredje ord skal udtales på engelsk med en tyk, britisk accent, der giver mig kuldegysninger (af den dårlige slags).

Well, nu til undtagelsen. Jeg er stadig vild med den autralske version, som jeg har fulgt de seneste to sæsoner. Jeg kan lide værten, der er dejlig underspillet i forhold til fx Tyra Banks. Pigernes mentor er sød og naturlig på skærmen. Sæson 7 er netop afsluttet og endte med den helt rigtige vinder, Montana Cox.
Jeg er helt vild med hende. Krop, højde og ansigt er i orden, hvilket gør konkurrencen til mere end blot godt tv. Montana har en fair chance for at blive en succesfuld mode (sidste år vinder Amanda Ware gik faktisk pænt mange shows under modeugerne i New York og klarer sig fint). Monty bevæger sig godt, og alle fotografer og stylister har været helt vilde med hende i alle programmer. Hun har et ret stort range i udtryk og er næsten umulig at tage et decideret dårlig billede af. Hun er 17 år og virkelig sød på skærmen (i de australske programmer er pigerne oftest gode venner og hjælper hinanden).
Hun minder mig en smule om Constance Jablonsky, men det er heller ikke værst.  Jeg håber, at hun klarer sig godt fremover.

Hun vandt udover diverse andre præmier en forside for Harper's Bazaar Australia. Det er en god forside, selvom et lille hint af et smil kunne have gjort det bedre i mine øjne. Men lækker make-up!


Rimelig god krop, må man sige!


Her i et gruppebillede sammen med de to andre finalister Liz og Simone. 


Ovenover to billeder, der blev taget i Dubai. Fine billeder, der dog virker meget inspireret af en modeserie fra Vogue Paris sidste år!


To farverige shots fra tv-programmet. 


Et meget fint billede fra Versaille slottet i Paris, som modellerne besøgte allerede i første program. Det er et godt billede, men hun ligner faktisk lidt sidste års vinder Amanda Ware her.

 Så fin og naturlig. Begge billeder var en del af konkurrence i programmet, som hun vandt. Det første billede blev altså bragt i et magasin, mens det andet skal bruges i en kampagne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar