søndag den 26. februar 2012

Oscar Night: Jubiiii


Jeg elsker Oscarnatten. Jeg glæder mig som et lille barn - både til kjolerne på den røde løber og til selve prisuddelingen. Jeg har set showet i mange år (jeg kan huske mig selv som teenager se uddelingen på mit lille gule 14" tv med en bøtte is i mit skød). Der har været år, hvor jeg har haft vigtige aftaler så tidligt om mandagen, at jeg har måtte droppe at blive oppe hele natten, men de fleste år har jeg prioriteret showet over at være frisk om mandagen. 

I år skal jeg se det alene, men det gør ikke noget. Jeg har indkøbt proviant til natten og sovet til middag, så jeg er klar. Der er gode film i kategorien Bedste Film, men jeg har ingen die-hard-favoritter i år. 

Jeg synes, at The Artist er helt vild fin og charmerende film, og jeg synes, at den fortjener al sin succes. Jeg tror, at den vinder bedste film. Jeg tror, at George Clooney vinder for bedste mandlige hovedrolle, men jeg håber, at Jean Dujardin eller Gary Oldman vinder. Jeg er vild med Clooney, men jeg synes ikke, at hans performance i The Descedants er helt så fantastisk, som mange anmeldere skriver. Jeg forstår ikke helt, hvorfor det skulle være hans livs rolle?
Jeg tror, at Christopher Plummer vinder bedste mandlige birolle, men jeg har ikke set filmen. Jeg synes, at Jonah Hill er rigtig god i Moneyball. 
Jeg tror, at Michelle Williams vinder for bedste kvindelige hovedrolle, men jeg har ikke set My Week With Marilyn. Jeg har faktisk kun set Viola Davis i The Help og Rooney Mara i The Girl with The Dragon Tattoo. Viola Davis er god, men overstråles i mine øjne af andre skuespillere i den film. Rooney er god i TGWTDT, men hun har ikke fået nogle priser i de prisuddelinger op til Oscaruddelingen.
Jeg tror, at Octavia Spencer vinder en oscar for bedste kvindelige birolle i The help, men jeg synes, at både Bérénice Bejo, Melissa McCarthy og Jessica Chastain fortjener statuetten lige så meget. Jeg har ikke set Albert Nobbs, så jeg ved ikke, hvordan Janet McTeer gør det. 
Jeg elsker tegnefilm, men jeg har faktisk ikke set nogen af de animerede film i år. Jeg tror på Rango, men nu må vi se. Jeg har heller ikke set nogen af de udenlandske film, men jeg tror på A Seperation, for den har mange af mine venner talt godt om..
Vil I gætte med, så har jeg lagt en stemmeseddel under indlægget. Den findes her i en større udgave, hvis I vil printe den ud? 

Hvem har så de pæne kjoler i at? Se, det bliver spændende. Michelle Williams er et godt bud, men nogle gange vælger hun kjoler, der ikke passer til sin kropstype. Rooney Mara er sikkert i sort. Forhåbentlig er hun fortryllede. Jessica Chastain er ikke altid lige heldig på den røde løber, selvom hun burde kill it everytime. Hun er hot. Bérénice Bejo er smuk og har en fantastisk krop, så jeg håber på greatness fra hendes side. Meryl Streep er et mess på den røde løber. Der er selvfølgelig andre celebs til stede. Jeg håber, at Natalie Portman brings it on. Hun var gravid sidste år, da hun vandt en Oscar, så jeg glæder mig til at se hende give den gas i år. Angelina Jolie er nok i Armani Privé eller Versace. Well. Måske må vi bare vente og så se showet i aften.

Oscaruddelingen bliver sendt på TV2 Film, NRK1 og Pro7. Jeg regner med at finde en livestream på nettet. Sidste år så jeg den på en britisk kanal, og det var awesome. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar