mandag den 27. februar 2012

Red Carpet at the Oscars 2012

Michelle Williams er i specialsyet Louis Vuitton og ser virkelig sød ud. Bérénice Bejo er i en fin, mintgrøn Elie Saab.

 Rooney Mara er i Givenchy Couture fra 2009, der er helt utrolig smuk - særligt helt tæt på. Jessica Chastai er i Alexander McQueen og er helt vildt flot.

 Altid henrivende Emma Stone er i Giambatista Valli Couture, mens Jennifer Lopez er i Zuhair Murad.

 Kate Mara (Rooneys søster) har bare skuldre i Elie Saab, mens Shailene Woodley er i meget tildækket i Valentino.

 Glenn Close er i flot racing green kjole fra Zac posen, Meryl Streep ligner den Oscarstatuette, som hun vinder nogle timer senere i kjole fra lavin, mens sidste års Oscarvinder, Natalie Portman, er i polkaprikket vintage Dior.

 Gwyneth Palthrow er i Tom Ford, Kristen Wiig er i J.Mendel og Milla Jovovich er i Elie Saab couture.

Missi Pyle er i Valentina Delfina, Oscarvinder Octavia Spencer er i Tadashi Sohji , mens Leslie Mann er i Roberto Cavalli.

Angelina Jolie er i Versace Atalier, Camero Diaz er i Gucci, mens Sandra Bullock er i Marchesa.

Penelope Cruz er i Armani, Rose Byrne er i Vivienne Westwood, mens Tina Fey er i Carolina Herrera. 

Jeg faldt ikke bagover af benovelse af nogen af kjolerne, men der var mange smukke kjoler i mellem. Mine favoritter Rooney Mara og Jessica Chastain. Emma Stone og Michelle Williams var begge henrivende og havde valgt meget flotte farver. Egentlig kna jeg også godt lide både Gwyn.P og J.Lo's kjoler, men det er svært at se bort fra deres personligheder, som ikke gør det for mig.

Det var derudover et godt Oscarshow i år. Billy Crystal var en god vært, og der var fine sketches under vejs (Gwyn.P og Robert Downey Jr, Emma Stone og Ben Stiller, Will Ferrell og Zach Galifianakis, Bridesmaids-pigerne +++)  The Artist vandt for bedste film - nice! - og Jean Dujardin vandt for bedste mandlige hovedrolle. Og lad os lige slutte med et billed af ham. Han er charmerende som få.
Godnat, venner. Nu må jeg hellere sove lidt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar