onsdag den 25. april 2012

Tinariwen koncert i går


Jeg, Bjarke og to kammerater var til Tinariwen-koncert i går på Voxhall, og det var dælme dejlig musik. Det er ikke hver dag, at man får så fint besøg i Danmark. Og slet ikke i Aarhus. De spiller så sindssygt godt, og jeg kom i totalt festhumør på en ellers meget regnfuld tirsdag. 
Publikum snakkede lige lovlig meget sammen bag i salen, bandet virkede ikke så veloplagt som forventet, og jeg ville ønske, at hele publikum havde været mere klar på at skabe en fest, men end ikke de kritikpunkter kunne ødelægge en fantastisk oplevelse. Jeg er helt ødelagt over hvor vellydende de spiller. 
Tinariwen var uden deres ellers karismatiske forsanger, som er hjemme i Malis ørken for at kæmpe for selvstændighed. Bandet er meget politik aktive og kaldes tit for ørkenkrigere, hvilket er et fedt udtryk. Et par af bandmedlemmerne var desuden syge, men så var det godt, at gruppens store hanløve kunne danse lidt glæde ind i publikum. Jeg har aldrig set en gammel mand danse sådan. Vi blev enige om, at han dansede som en sanselig og forførende pingvin, hvis I ellers kan forestille jeg, hvordan det vil se ud.?
Den ene kvinde i bandet var et lille my, der havde et fantastisk smukt ansigt og mindede mig en smule om den internationale topmodel Liya Kebede. Bare meget mindre. Og i øvrigt gravid. 
Jeg bliver nødt til at vise nogle billeder, men billedkvaliteten er ikke i top.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar