onsdag den 25. april 2012

Model off Duty: Caroline Brasch-Nielsen


Danske Caroline Brasch-Nielsen er kendt for sin personlige stil og er blandt fotografernes yndling under modeugerne. Jeg er også fan. Hun blander materialer og mønstre på kreativ vis uden at det bliver upraktisk, mærkeligt eller påfaldende i gadebilledet. Hun virker som én, der nyder mode, og det kan jeg godt lide. Caroline BN blev årets model i Danmark sidste år og har kampagner for Balenciaga, Valentino og Marc Jacobs på cv'et samt ligger pt nummer 32 på models.com liste over modeller.

PS. Jeg synes, at Caroline BN er virkelig flot, men hun har tabt sig en del på det sidste (I vil nok kunne se forskel på nogle af billederne, da nogle af billederne er helt nye og nogle af dem ældre), men jeg håber for hende, at hun er sund og glad.
Jeg er med på, at modeller er slankere end gennemsnittet, og at deres job kræver, at de er 100 % kropsbevidste hele tiden. Jeg ville ikke selv kunne leve sådan, men jeg tror sådan set på, at de fleste modeller er naturligt slanke og ikke har spiseforstyrrelser.
Jeg bliver ikke negativt påvirket af, at se på modeller, men jeg ved, fra da jeg var yngre, at det kan påvirke beskueren og gøre en ung pige usikker i forhold til sin egen krop. Lige nu er der igen kommet en del fokus på thinspo-billeder. De er lige blevet forbudt på tumblr og instagram. Alexa Chung har også for nyligt været i stormvejr, efter at have lagt et billede ud på facebook, hvor hendes ben er meget tynde, og folk kommenterede voldsomt på det. Det har hun selvfølgelig været rigtig træt af.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg vil sige med det her, men jeg håber ikke, at jeg med min blog fremmer et usundt kropsideal hos den enkelte, selvom jeg viser billeder af ultraslanke modeller som her? Jeg synes, at det er dejligt, at der findes så mange forskellige kroppe, så vi ikke alle ligner hinanden. Jeg synes også, at det sjovt at finde sine egne fortrin og lære at fremhæve dem. Jeg har fx en flad mave, men korte, robuste ben. Alt med talje og alt kort er pænt til mig. Mine skuldre og overkrop er smal, men jeg har ikke tynde arme, så jeg skal passe på med ærmeløse kjoler. Bevares, jeg brokker mig tit over de ekstra 3-5 kilo, som man altid vejer, men på den anden side, så nyder jeg øl, chokolade og pommes frites med mayo i stor stil, og jeg ville ikke vide, hvordan undværede den slags i sit liv;)

Nu skal vi se lidt flere billeder af Carolines off duty-stil!












Ingen kommentarer:

Send en kommentar