onsdag den 16. maj 2012

Chanel Cruise 2013


Chanels modeshows er altid højdepunkter i modeåret, fordi de er stort anlagte og over the top gennemførte. Kollektionerne er proppet med mere eller mindre intellektuelle referencer.Vi kan også kalde dem for dyre temafester. Stylingen er fuldstændig sindssyg og ingen i deres rette sind ville sammensætte deres tøj på den måde i virkeligheden. Og her taler jeg altså ikke om hår og makeup.

Kollektionen kan beskrives som "Marie Antoinette goes Barbie punk". Der var usandsynlig mange silhouetter, som var uflatterende. Silhoutter som ikke engang høje, radmagre modeller kan få til at se godt ud. Der var meget, der smertede øjnene. Det lignede mere et show fra en cos play messe end et eksklusivt modeshow. 

Man skal altså kigge godt efter for at få øje på de smukke ting. Der er dog altid smukke ting i kollektionerne. Også i denne med fine, fine kjoler, der nok skal få Diane Kruger/Caroline Sieber/Leigh Lezark/Alexa Chung til at se henrivende ud til dierse events de næste måneder. Derudover var der alle de ting, der altid er hos Chanel. 

Men tjek kollektionen ud på fx style.com og hør jer selv grine højt. 

Det var dog som altid en fantastisk kulisse. Karl Lagerfeld havde i år valgt at vise kollektionen i Versailles have. På afstand ser det jo godt ud;)

^Eneste dansker på catwalken i denne omgang ar Caroline Brasch-Nielsen, der fik dette ... outfit. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar