onsdag den 2. maj 2012

Modeserier, der ligner hinanden!



Først tager vi fire billeder fra den "originale" modeserie med Linda Evangelista fra Vogue Italia 1989. Det er en megaflot modeserie, så jeg forstår godt, hvorfor den vedbliver at være inspiration. Lad os derfor kigge på tre modeserier, der har været rigtig meget helt vild inspireret...



Daria Werbowy er også blevetdirigeret ud noget slum, hvor solen altid brænder. Makeuppen og stylingen er lig den første modeserie. Ikke sandt? (læg mærke til madrassen i bagrunden på billede 3)



Vogue Paris gør alt for at vi skal se lighederne med modeserien fra 1989. I denne editorial fra sommeren 2011 er Isabeli Fontana stylet på samme måde, og hun er også ude og lege med drenge på biler. Nå ja, og så sidder hun også på en madras.



Samme sommer bragte Vogue UK en serie, hvor Raquel Zimmermann også leger med en madras og er stylet i samme stil som Linda Evangelista. Hendes hår er ganske vist ikke mørkt og kort, men os snyder de ikke!



Sidst men ikke mindst vil også Elle Spain prøve kræfter med det look og den styling. Der er selvfølgelig også nogle madrasser!

Hvad siger I? Og hvilken én kan I bedst lide?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar