onsdag den 9. maj 2012

Remember Deyn, now actress.


Der var engang, hvor modellen Agyness Deyn (med det borgerlige navn Laura Hollins) pludselig var allesteder. Men lige så pludseligt forsvandt hun igen. På det seneste er hun begyndt at dukke frem igen. Først var der historien om, at hun i virkeligheden er 29 år. Hun har åbenbart løjet sig yngre tidligere.
Nu handler det om hendes gennembrud som skuespiller. Det kan man læse om i det nye i-D, der udkommer lige om lidt, hvor hun er én af otte cover stars.
Oh well, model turned actress. Den har man lissom hørt før. Nogle gange lykkes det: Charlize Theron, Diane Kruger og Milla Jovovich har alle udmærkede karrierer. 

Vidste I så til gengæld at Agyness Deyn har fået en stor rolle i en engelsk genindspilning af danske Pusher fra 1996? På IMDb kan man læse, at hendes rolle hedder Flo. Jeg gætter på, at det er Laura Drasbæks rolle som Vic, som hun skal spille. Zlatko Buric spiller i øvrigt Milo igen. 

Det er i øvrigt ikke første gang, at Pusher blive genindspillet. Der findes faktisk allerede en indisk/engelsk film fra 2010, der foregår i Leicester. Jeg ved ikke, hvor tætte de to remakes er i forhold til den originale danske film? Det må man jo se. Filmen er færdig og kommer i år. Det bliver sjovt at se, om den får et publikum i England, og om Agyness Deyn gør det godt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar