onsdag den 6. juni 2012

En smule skuffet over Sephora i Illum


Hvis man læser blogs i ny og næ, så har det været svært at undgå nyheden om nyåbnede Sephora i Illum, København - en kæmpe skønhedsforretning bedre kendt som et slaraffenland for beauty junkies.

Jeg er selv meget begejstret for udsigten til flere Sephora i Danmark, men begejstringen handler mest om de mange mærker, der i så fald vil komme til Danmark, som man lige nu må handle på nettet og altså ikke kan prøve først og lege med i butikken.

Jeg var i Sephora i fredag, og brugte pænt langt tid derinde, men jeg mærkede desværre skuffelsen indsnige sig forholdsvis hurtigt. Så meget nyt var der heller ikke. Jeg er mest interesseret i makeup, da jeg ikke bryder mig om at skifte og prøve alt for mange mærkelige cremer (akne gør én småparanoid), ikke gider bruge for mange penge på bodycremer og bodyshampoos (priotering er nødvendig som fattig;), og det samme med hårshampoo, så selvom jeg stod og kiggede lidt på de nye creme-mærker Bliss og Sampar, så vidste jeg ikke lige, hvad jeg egentlig kiggede efter. 

Makeupmæssigt er der kun tre nye mærker - Sephoras eget, Make Up For Ever og Benefit. Det er fedt med de nye mærker, men det er ikke helt nok (Nars, Stila, Smashbox, Giorgio Armani...?). Derudover synes jeg, at det er irriterende, at man ikke kan få lov at kigge på Make Up For Ever uden, at der hele tiden er ekspedienter, der kigger én over nakken (det problem har jeg også med Bobbi Brown i Magasin). Jeg bliver vildt stresset og løber min vej... En af ekspedienterne var ved at fylde op, da jeg var i butikken, og det var lidt vigtigere, end at jeg kunne komme til, så jeg fik ærlig talt ikke rigtig dannet mig et indtryk af MUFE. Benefit er til gengæd et funky mærke, som jeg er ret vild med, og som jeg fik leget en masse med.

Jeg gik gennem Magasins beautyafdeling senere, hvor det slog mig, at Bobbi Brown, Tromborg og MAC stadig må gøre deres skønhedsafdeling til et større trækplaster? Matas er desuden stadig en ganske god butik, og de har en rigtig flot og stor afdeling på Strøget, som snildt kan konkurrere med Sephora, når de nye mærker ikke er nye længere, og de gamle kendinge som Estee Lauder, Chanel, Youngblood og Clinique igen skal tjekkes ud. 

Det bliver spændende at se udviklingen, for Sephora har trods alt kun været åbnet i lidt over et måned. Måske kommer der flere mærker til? Det håber jeg!
Ps. jeg brugte alligevel alt for mange penge i Sephora!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar