fredag den 18. januar 2013

Ad Campaigns ss2013 part IV


Lad os se på lidt flere kampagner...Der er mange endnu. Vi tager 8 i denne omgang.
 Øverst er det Versace, som jeg overraskende er ret  vild med. Daria Werbowy er min yndlingsmodel, og hun ser alt for flot ud. Kate Moss er også smuk. Jeg synes normalt, at Versace er for tacky, men her fungerer det. Jeg tror også, at den kommer til at se flot ud på print.

Céline og Daria Werbowy = yay! Juergen Teller har fotograferet, og han deler tit vandene. Darias hår ser fantastisk ud. Og især første billeder fanger essensen af kollektionen rigtig godt. So cool and relaxed.

Hermès har for vane at producere smukke kampagner, som ikke nødvendigvis har noget med kollektionens koncept og stemning at gøre. Deres sommerkampagne er smuk, og man får dælme lyst til at reje og være rig og have verden i sin hule hånd. Det var svært at vælge mellem de mange fine billeder. Norske Iselin Steiro er ansigtet.



Valentino er denne sæson gået i en helt anden retning end i de seneste sæsoner. Meget clean og plastisk, men stadigvæk skrøbeligt. Jeg er ikke så vild med resultatet. Jeg synes, at kampagnen er kedelig især sammenlignet med ss12 og aw12. 

Hedi Slimane spytter kampagner ud i et væk. Han har jo arbejdet som fotograf i sin pause fra design, og det ønsker han åbenbart stadigvæk at bruge meget af sin tid på... Ovenover er det Edie Campbell, der har fået lov at være model for part II af sommerkampagnen. Julia Nobis tog sig af part I. Det værste ved Hedi Slimanes mange kampagner (online og på print) er, at de ligner hinanden til forveksling. De er altid i sort/hvid, og de er altid så mørke, at tøjet næsten bliver ligegyldigt. De er altid rock'n'roll, og jeg er ikke superimponeret. Selvom hans æstetik burde sige mig en hel masse, så er jeg langt fra blevet fanget af hans Saint Laurent-projekt. 

Jeg havde forventet mere af en Dior-kampagne fotograferet af Willy Wanderperre. Han har nmelig skudt de sidste mange Jil Sander-kampagner, mens Raf Simons var chef der. Kampagnen her imponerer slet ikke ligesom flere af Jil Sanders gjorde. Den er for hvid, og modellerne fylder for lidt på billedet. Det er ikke dårligt, men den kunne bare have været bedre, tænker jeg? Måske er den flottere på print? 


Kati Nescher er en af de smukkeste modeller out there, men det kan man dælme ikke se på disse billeder fra Fendi. Kollektionen var super sej på catwalken, men den ser ikke så spændende ud på disse billeder. Gid man kunne se skoene - de er så flotte. Jeg er heller ikke vild med den gule kant. Til gengæld er grotte-sprækken flot. Saskia de Braw er også med i kampagnen.

Det var et smart move at inkludere unge Romeo Beckham kampagnen, for da de først blev offentliggjort, kogte twitter over... Jeg synes til gengæld, at han er lidt træt at se på. Men den grønne baggrund er flot. Bum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar