lørdag den 25. maj 2013

Hvordan ser Alexa Chung ud for tiden?


Alexa Chung er nok ikke det altdominerende stilikon, som hun var for 1-3 år siden, men hun findes stadig, og hun fotograferes stadig... og hun klæder sig stadig damn well. Hendes stil er let kopierbar, for den er simpel, hverdagsagtigt og består af en del basistøj. Tøjet er behageligt og funktionel... Jeg kan lide hendes stil, fordi den i grunden minder om min egen.
Alexa Chung har til gengæld fordele i forhold til mig. For det første et større tøjbudget og flere venner i tøjbranchen, der kaster tøj efter hende. Hun er derudover papirtynd og høj og dermed lavet til at agere tøjstativ. Derudover er hun god til det med detaljer... Fx er looket øverst rimelig klassisk, men med med en ananas-broche gør hun lige dét, der gør, at billedet ryger rundt i hele verden til diverse magasiner, der kommer til at skrive noget a la: Individualiser dit look med en broche, mens de viser en masse quirky brocher. H&M laver sikkert hurtigt en masse brocher med frugt. Det er det, hun kan. 


Alexa Chung elsker ligesom mig navyblå frakker, men jeg har bare ikke råd til at købe dem, jeg godt kan lide. Alexa Chung har mange navy coats. Alle billeder, jeg viser her, er relativt nye, men går man tilbage i arkivet, så vil man se overvældende antal blå frakker.
Alexa! Hvis du bliver træt af nogen af dem, så overtager jeg gerne en af dem. Eller tre!


Hun ser så pæn og cool ud her... selvom hun bare er iklædt en stor vamset rullekrave og skinny jeans. Jeg er vild med det... Til gengæld er jeg faktisk til at være lidt ovre Chanel-logo-tasker... Hvor jeg før fandt dem klassiske og simple, så er jeg vendt tilbage til mit udgangspunkt om, at logo-tasker er lidt tacky. Det er ikke måske ikke så slemt her, men jeg vil ikke selv have en Chanel-taske længere...


Man behøver ikke genopfinde den dybe tallerken hver gang, man skal i tøjet. Stribede trøjer er klassiske, og jeg bliver aldrig træt af dem.


Det er en meget pæn hat, synes jeg. Jeg kan godt lide outfittet her.


Hun kan også godt gå kjole og nederdel. 


Enkelt og klassisk, hvor den kinesisk inspirerede jakke for lov at være det anderledes i looket. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar