torsdag den 16. maj 2013

The Recent style of Kate Moss


Jeg kan huske dengang - tilbage i tidernes morgen, hvor der var ingen hverken over eller under Kate Moss, når det gjaldt personlig stil. Hun var stilikonET. Det, hun gik i, var cool og blev stilen. 
Sådan er det jo ikke mere. Der er kommet nye stilikoner til, og Kate Moss klæder sig et eller andet sted som hun altid har gjort. Jeans, støvler, læderjakker, pels... casual rock chic... eller noget... Det er ikke længere ahead of the curve. Altså, det er stadig ok cool stil, men moden har udviklet sig (som altid). Der har været den pæne mode med fine pigede kjoler med kraver og hele Alexa Chung-stilen. Der har også været den minimalistiske Céline-stil. Samt den mere sporty stil med Kenzo og WoodWood og masser af kasketter og sneakers og t-shirts med statements.

Jeg fik alligevel lyst til at se, hvordan Moss the Boss klæder sig i øjeblikket. Billederne er højst et halvt år gamle. Hun er i øvrigt 39 år. Næste januar fylder hun rundt. 

Øverst er hun hoppet i Isabel Marant-støvler. Den multifarvede python-shopper bruger hun ret meget. Faktisk genbruger hun mange af sine ting, hvilket er godt at se. Det er så trist at tænke på lækkert tøj, der kun bliver brugt en enkel gang, ikke?
Okay, hendes læderjakke her, som hun også bruger en del, er jeg ikke vild med. Jeg associerer den med en masse dårlige ting. Til gengæld er solbrillerne rigtig seje.


Kate Moss i kedeldragt. Først stylet med en hv-shirt indenunder og en pels over. Bagefter stylet med en sort t-shirt under. 


Kate Moss har altid været vild med dyreprint og pels. Det er hun stadigvæk. Duffel-tasken på første billede er en af de nye Saint Laurent Paris-tasker. Kate Moss støtter i den grad Hedi Slimane og ses i meget af hans nye design. De lange sorte støvler bruger hun også en del. 


Klassisk Kate. Sorte skinny jeans og en blazer over en semi-løs t-shirt. Jeg tror også, at blazeren er fra Saint Laurent Paris. Støvlerne så vi også på første billeder sammen med solbrillerne. Det er ikke originalt eller påhitsomt, men jeg tror, at mange ville føle sig cool og lækker i dette sæt. Faktisk er Kate Moss' stil meget ligetil. 


Jakken er helt sikkert fra Saint Laurent Paris. Begge støvler har vi set før... Og de sorte skinnies. Det må være 9/10 dage, at hun er iført sorte skinny jeans. 


Her hun iført Louis Vuitton aw13. Hun er rigtig gode venner med Marc Jacobs og har i de senere år gået tre  Louis Vuitton shows. Og hun kan stadig overstråle meget højere og yngre modeller som 39 årig!


Pels igen:)


Her er hun på begge billeder sammen med hubby Jamie Hince. På det ene billeder er bukserne for en gangs skyld ikke sorte.


Som en af de første var Kate Moss klædt i den meget udskældte Saint Laurent Paris aw13-kollektion. Det lyder fra industrien, at de glimtende, eksklusive nylonstrømper bliver en SLP-bestseller. Efterspørgslen er stor, fortæller indkøberne. Om det er Kate Moss' skyld, ved jeg ikke?


Igen ret klassisk Kate. Til venstre helt i sort med et par snørrebooties, der også er blandt favoritterne. Det er støvler til højre også. Læderjakken til højre er igen Saint Laurent Paris!


Den grå kjole er fra Balenciaga. Jeg kan godt lide buksedragten til hende - især på grund af bæltet. 


Og til sidst. Mere af det samme. Jeg er igen ikke vild med læderjakken til højre, men tog især billedet med på grund af skoene, som er virkelig grimme, men jeg kan ikke lade være med at kigge på dem. De er måske cool-grimme?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar