onsdag den 3. juli 2013

Valentino Regnjakke


Jeg tænker, at vi i ly af det regnfulde sommervejr skulle se nogle billeder af Valentinos i modebladene vældigt fotograferede regnjakke. Den er gennemsigtig og med studs langs syningerne. Det smarte er derfor, at selv i regnen kan man se ens nøje planlagte outfit... Det er da smart???! Så kan folk på fx Roskilde Festival, der har glæder sig hele året til at vise verdens deres stilfulde festival.outfits, være praktiske OG festival-chic... Non? Man kan også tage eb nude kjole eller body suit på og vie folk den optiske illusion at være nøgen? Ideerne er uendelige...

Valentino er ikke den første til at opfinde den gennemsigte regnjakke, så det er bestemt muligt at finde en billigere udgave, og så kan man måske overveje et DIY-projekt, hvor man dekorerer med nitter?

Der er mange billeder, for jeg hører radio og til det passer "indsæt bilelder på blog" perfekt, fordi det ikke kræver så stor tankevirksomhed. Hvis I vil have en grund til at kigge ALLE billederne igennem, kan det jo være at beslutte sig for, vhilket styling I bedst kan lide... eller hvilket billede I helst ville have hængende over sofaen (?). Eller hvilket et I helst vil bruge som dartskive... og så videre... Den iderige keder sig aldrig!

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET






















Ingen kommentarer:

Send en kommentar