torsdag den 17. oktober 2013

Der findes tilsyneladende et særligt Costume Magasin-look


Jeg har fået et gratis abonnement på modemagasinet Costume i tre måneder, og det er rigtig dejligt, for jeg kan egentlig godt lide magasinet. Deres makeover sidste år har gjort underværker. Især modeserierne har fået et nøk opad kvalitetsmæssigt. Det er stadig håbløst overfladisk indholdsmæsigt og hurtigt læst, men det lader vi ligge for nu. 

Summa summarum. Jeg har læst månedens Costume... 
Jeg følte et sært deja-vu, da jeg så billedet af Maria Gregersen (billedet til venstre)i en modeserie inde i bladet. Det var som om, at jeg havde set det før... Og det havde jeg på en måde også: nemlig på forsiden.

Okay, det er tydeligvis to forskellige modeller. Det er også to forskellige fotografer samt stylister. Tøjet er heller ikke fra de samme mærker... Men for shizzle, hvor er der mange ligheder!

Hvis du vil have Costume Magasin-looket, så skal du lave en midterskildning og lade håret været kontrolleret tilfældigt (!). Sæt dig ned... i skrædderstilling eller på hug... med højre ben længst fremme. Find en hvid striktrøje og et par nålestribede bukser i uld. Du er ganske vist ikke skater, men du skal alligevel have et par slip-ons inspireret af skaterkulturen. Du kan vælge den "autentiske" fra Vans eller gøre som resten af modeeliten og vælge rolls roycen fra Céline. Sidst, men ikke mindst: Du skal da have en blazer hængende over venstre skulder!

Er det mon bevidst fra redaktørens side? Eller en svipser? Man ved det ikke. Jeg ved ikke hvilket billede, jeg foretrækker. Ved I?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar