fredag den 4. oktober 2013

Fendi Fur


Jeg har det ret blandet med pels. Jeg har det på den ene side svært med, at dyr bliver opdrættet og slagtet med det ene formål at lave luksustøj ud af deres pels. Sådan er det jo med fx mink. Med læder er det lidt noget andet, fordi vi i forvejen slagter køer for deres kød, og jeg synes, det er godt, at man bruger så meget af dyret som muligt, når det nu skal være (men lang diskussion... bum bum... en anden dag). På den anden side synes jeg virkelig, at pels kan være helt vildt smukt. Old Hollywood glamour, boheme, rock chick... der findes pelse til alle de mest dekadente livsstile, og jeg lapper det i mig. 

Summa summarum, jeg er vild med pelslooket, men jeg går ikke og overvejer at investere i pels. Jeg har ikke pengene, og jeg tror heller ikke, at jeg ville kunne stå ved det (jeg ville i hvert fald sætte mig godt ind i det, før jeg købte en ny pels). Jeg ville muligvis kunne stå ved det, hvis det var en gammel vintage pels? Stadigvæk... jeg ved ikke, om jeg ville kunne lide at have så meget, så tungt et stykke dødt dyr på mig?  

Lang snak.. Efterårskollektionerne var fyldt med pels, både farvet i naturlige nuancer og/eller i funky nuancer. Fendi er kendt for sine pels- og lædervarer, og de stod for nogle af de meste funky pelse. Jeg kan godt lide denne her på billederne. Den er fun og rock'n'roll på samme tid.
(Men jeg skulle nok være en mean russisk rich bitch med en oligark af en husbond, før jeg ville iføre mig den in real life)
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar