lørdag den 5. oktober 2013

Flere danske modeller til modeuge....


Jeg lavede for et par uger siden et indlæg om danske modeller, der gik runway shows i New York. Mange af dem gik også shows i Europa, men dette indlæg skal handle om de yderligere seks danske modeller, der kom på catwalken under modeugerne... i London, Milano og/eller New York. 

Øverst har vi Emilie Ellehauge, der debuterede i London, men især fik opmærksomhed i Milano, hvor hun gik eksklusivt for Prada og havde fået sit hår farvet rødt. I Paris tror jeg, at hun var en Miu Miu semi-exclusive, men hæng mig ikke op på det?! 
At være en Prada-exclusive giver en model en smule buzz, men Prada har hver sæson mange exclusives og ikke alle får noget ud af det. Vi kan håbe på en kampagne? Det kan jo være en anden grund til, at håret blev farvet?

FLERE BILLEDER EFTER HOPPET




Kirstin Kragh-Liljegren har de sidste par sæsoner kun gået 1-2 shows i Milano eller Paria, da hun endnu ikke er så gammel og har et internationalt bureau. Hendes danske bureau sørger for at holde hende eksklusiv ved kun at booke top shows, og det virker. Kirstin får en del buzz, gode kampagner, og mange forventer, at hun kommer til at tage industrien med storm, når hun måske bliver færdig med skolen og giver karrieren et seriøst forsøg. Nu må vi se. 


Den tidligere topmodel Mia Hessner gik et enkelt show i London for Mary Katrantzou. Mia Hessner er midt i tredverne i dag, og jeg ved ikke, hvor tit hun stadig arbejde som model. Jeg kan huske hende fra Costume (eller i hvert fald et af de danske modeblade), da hun i en periode havde en lille klumme hver måned, hvor hun skrev lidt om sin observationer som model. Hun ser godt ud. Jeg har absolut ingenting imod catwalkmodeller, der ikke længere er teenagere... eller i 20'erne. 



Katrine Skovensgaard gik her for Preen i London, men jeg ved ikke, om det kommer til at sætte skub i hendes karriere. Måske?


Christina Rosendahl Madsen går her for Marios Schwab.


Cecilie Deisting gik fire shows, bl.a. Jonanthan Saunders, som hun lukkede. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar