onsdag den 9. oktober 2013

Ladylike tweed fra dolce & gabbana


Nogle gange drømmer jeg om at være en helt anden: en voksen kvinde i tætsiddende dragter, der fremmer illusionen om en timeglasfigur, og som på en gang er ultrafeminine og ultra powerfulde. En kvinde i tårnhøje hæle. En kvinde, som ikke ser høje sylespidse hæle som upraktiske, men som et måde at komme i øjenhøjde med mændene, for denne kvinde er der ingen, der ser ned på. En kvinde, som ikke prøver at være som mænd, men som tager magten ved spille på alt det kvindelige - selvsikkert og selvbevidst. 
Dolce & Gabbana har i deres italienske idealtype af en kvinde skabt en fantasi, som jeg godt kan bide på... ikke så meget på grund af den italienske kultur, som går igen i deres kampagner, men lige præcis på grund af forestillingen om den skrappe, selvsikre, intelligente italienske kvinde med dyb hæs stemme og sexet figur. 
Jeg er ikke imponeret over Dolce & Gabbana-drengenes repetition i forhold til deres kollektioner, men meget af pænt og historien i deres tøj er ind i mellem svært dragende.

Her er nogle tweed looks fra aw13, som nok nogle et af de mere hverdagsagtige looks fra kollektionen. Ikke alle er stylet som Dolce & Gabbanas idealkvinde, men der er ganske gode billeder i mellem.


SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET
































Ingen kommentarer:

Send en kommentar