lørdag den 16. november 2013

Caroline og Josephine er Victoria's Secrets Pink Girls


Victoria Secrets modeshow vises hvert år i tv og når derfor bredt ud, og de faste "Engle" er household names i USA og tjener kassen. En model som Miranda Kerr, der lige har forladt Victoria Secrets, er meget mere kendt og sikkert meget, meget rigere end lad os sige danske Freja Beha, selvom sidstnævnte ville vinde enhver konkurrence udi prestigefulde kampagner og modeshows.
Miranda Kerr er stortset kunt kendt for Victoria Secrets og hendes nu exkæreste Orlanda Bloom, men det er også nok til at gøre hende überfamous.

Nu er Kerr dog i gang med at introducere verden for sin økologiske hudplejeserie, og det er nemt for hende, for verden vil stadig gerne høre om hende. Hun er blevet en celebrity super model, og hun skal både blive tv-vært, skuespiller, få sine egne parfumer og medvirke på et sommerhit....

Tidligere Victoria Secret-engle tæller Gisele, Heidi Klum, Tyra Banks, Rosie Huntington-Whiteley, Laetitia Casta og vores egen Helena Christensen.

Lige nu er der seks engle, men til modeshowet skal de bruge 40 modeller. Hvert år kommer der over 100 af de hotteste modeller til casting, men kun få får en plads. Det er sjovt at læse folks reaktioner på castingen... For der er mange hotte modeller, som ikke får en plads, og det kan deres fans ikke fatte.

Det er altså sejt, lukrativt, karrierefremmende, sjovt og eksklusivt at blive en del af Victoria's Secrets' univers... også selvom Victoria's Secret i sig selv hverken er luksuriøst, cool eller eksklusivt. Det er bare et lidt fesent undertøjsmærke med mere, der ligger i ethvert mall i USA.

Danske Josephine Skriver og Caroline Brasch-Nielsen var begge med i årets show, som blev filmet forleden og som sendes til december i fjernsynet. Desværre var de begge henvist til PINK-segmentet, og når jeg siger desværre, så er det fordi Pink-kostumerne altid er fuldstændig wacky-tacky - mere end resten af showet, og det siger en del. Derudover bliver man ikke ligefrem den nye Gisele af at gå Pink... Man er mere uskyldig, mere påklædt, mindre sexet, fordi Pink-sektionen henvender sig til de yngste kunder.

Men det er en start. Det er anden gang Caroline er med. Hun passer godt ind i Pink, for hendes krop er ikke så kurvet. Jeg kunne ikke se hende i andre segmenter.
Josephine Skrivers krop er såmænd heller ikke den mest kurvede, men hun har nok større chance for at kvalificere sig til grown up-delen fremover. Bare se billedet øverst: hun blinker og flirter med publikum. Det er sådan, det skal være i et Victoria Secrets modeshow.



Selvom det er svært at tro, så havde Josephine og Caroline såmænd et par af de bedre outfits i Pink-segmentet:)


Her er modellerne så på vej til efterfesten... Jeg tror, Caroline er den eneste af de 40 modeller, som ikke er nedringet til efterfesten. Hun er muligvis en style queen, men hendes ellers virkelig fine kjole virker en smule forkert til anledningen. Hun er også den eneste model, man ikke kan finde et eneste billede af backstage, hvor hun smiler eller griner. Hun er blue steel all the way. (lidt overdrevet... hun kan godt smile, men hun er ikke miss happy face).
Det er virkelig sjovt, at VS har castet hende for anden gang, for hun er ikke særlig VS-agtig. Josephine Skriver derimod er et stort smil på samtlige billeder (selvom smilet ikke er så stort her...?). Forskellen er slående... Men begge piger er smukke, og go Denmark!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar