onsdag den 19. marts 2014

Nadja Benders modeuge-street style


Nu har jeg vist de danske modeller Emma Oak og Caroline Brasch-Nielsens stil fra aw14-modeugerne; nu tager vi så Nadja Bender. Egentlig var der mange flere danskere på catwalken i de forskellige byer, men alle med færre shows end disse tre piger og de er heller ikke blevet fotograferet i samme grad... 

Det, jeg synes er sjovt ved at følge modellerne stil, er, at man kan følge den samme piges stil gennem et par uger..  Modellerne er tit knap så udstadsede som mange af de andre påfugle, der håber på at blive fotograferet af street style bloggerne under modeugerne. De er jo på arbejde og skal først og fremmest fra et show til et andet. Modellernes stil ligner derfor på nogen måde vores egen stil: tøjet skal fungere i en hverdag. Deres stil er dog tit lidt bedre, fordi de 1) har højden og drøjden til at kunne bære det meste 2) de arbejder med modedesignerne og får derfor adgang til nogle varer, som vi andre - selv hvis vi havde pengene - skulle vente lang tid på 3) trods alt godt ved, at de bliver fotograferet og det kan styrke deres karriere at være en street style-yndling, så de gør sig nok pænt umage alligevel... mere hverdag er modeugerne jo heller ikke. 
Derudover får modeller jo fx Chanel-tasker til at ligne noget, der hænger på træerne, mens det i virkeligheden er svært at få en taske fra det franske modehus til under 10.000 kroner.

Nadja Bender har en stil, der nogle gange er enkelt og sort og andre gange fyldt med print og pels og interessante detaljer.. Hun har på den ene side mange af de samme ting som Caroline Brasch-Nielsen og på nogle måder ligner deres stil hinanden. Men hun er lidt mere klassisk og safe. 
Looket herover er ganske vist helt sort, men med flere interessante detaljer. Ligesom i indlægget om CBN's stil, så er der flere billeder af hvert look.

Se alle billeder efter hoppet

























Ingen kommentarer:

Send en kommentar