torsdag den 13. marts 2014

The Best Bardot and looking Brigitte


En af de mest populære looks all time må være Brigitte Bardot-look. Hun bliver "kopieret" igen og igen i modeserier. Men hvem er den bedste til at gengive the authentic Bardot-look?

Øverst har vi Claudia Schiffer. Hun bliver sammenlignet med den lille franskmand igen og igen, og selvom billedet her er gammelt, så er der altså også Bardot-inspirerede shoots med Claudia i 2014.


Toni Garrn ligner ikke Brigitte Bardot som sådan udover det lyse hår, men med den rigtige makeup og styling er det alligevel noget Bardot gemt i hende og hun er blevet fotograferet flere gange, hvor Bardot synes at have været en inspiration på forhånd.
En måde at blive Bardotificeret er at afblege bryn, tegne øjnene op med fed kohl hele vejen rundt om øjnene, sørge for nude læber og gøre det lyse hør stort bagtil, henkastet fortil og i det hele taget mat - fx med masser af føntørring, tørshampoo, toupering og hairspray (jeg er ingen hair wizz, men mon ikke der er de første tisunde guides på the wide world interwebs?)


Anna Ewers er ligesom de to foregående modeller tysk, og hun kan virkelig give den som Birigtte Bardot. Hun ligner en blanding mellem Lara Stone og Claudia Schiffer - men i en mindre, mere quirky version.


Hailey Clauson ligner ligesom Toni Garrn ikke Brigitte Bardot uden makeup, men dette shoot med Bardot som inspirationskilde er kendt som et af bedre.


Sidst, men ikke mindst har vi Lara Stone, der deler mellemrummet mellem fortænderne med Brigitte Bardot. Lara Stone ligner måske heller ikke Brigitte Bardot au naturel, men hun er også flere gange blevet stylet på La Bardot-måden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar