tirsdag den 20. januar 2015

Louis Vuitton tofarvet overall aw1415


Jeg har nærmest gemt samtlige billeder fra diverse modeserier med Louis Vuitton aw14, fordi jeg var så vild med Nicholas Ghesquieres første kollektion for det franske mærke. Jeg kan dog godt mærke trætheden og so-last-season-følelsen komme anstigende. Modebladene har været videre til resort-kollektionerne i et par måneder, og nu er forårskollektionerne også kommet i bladene. Om ikke så længe begynder modeugerne, der viser aw15-kollektioner, og så er tøjet fra aw14 jo ssssoooooooo oooooold.

Men når jeg nu har gemt alle de her billeder i løbet af sæsonen, så skal i hvert fald nogle af dem også vises og måske især LV, fordi første sæson for LV er lidt speciel som NG-fan!
(Jeg har jo gemt mange billeder fra andre kollektioner, så måske der kommer lidt mange af disse indlæg den næste uge, før jeg til februar siger bye bye til alt aw14 på bloggen!)
Her er det et sort/beige buksedragtslook fra LV. Der er nogle rigtig gode billeder i mellem. Jeg er især vild med billedet herunder, hvor Anja Rubik ser too cool ud!

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET

















Ingen kommentarer:

Send en kommentar