lørdag den 17. september 2011

Beautytips

Jeg er ikke så aktivt bloggende i disse dage. Jeg er ved at gøre klar til at formatere min computer. Alle billeder er blevet flyttet til en ekstern harddisk. Jeg håber, at jeg får det gjort i morgen.
Anyways, i mangel på bedre materiale, så får I her ugens fem gode skønhedsråd!

1. Ashley og Mary-Kate Olsen elsker store buskede øjenbryn. Det er ikke så svært at gøre dem kunsten efter uden at skulle investere i nye produkter. Fyld brynet ud med en brun, mat øjenskygge, der matcher øjenbrynets farve nogenlunde. Rengør en gammel tandbørste eller en mascarabørste. Spray lidt hårspray på og red din øjenbryn. Red dem opad for at få bryn som tvillingerne.

2. Man kunne sagtens bruge tusindvis af kroner på skønhed hver måned, men de fleste af os må lære at prioritere. En regel kunne være at købe billige renseprodukter og bruge pengene på gode cremer i stedet. Renseprodukter skal først og fremmest gøre huden ren, og det gør de fleste. De plejende stoffer bliver skyllet af med det samme, så man får alligevel ikke meget glæde af de dyre produkter. Jeg kan anbefale Neutrals renseprodukter, men ellers handler det om, hvorvidt man foretrækker skum, gel eller creme til rensning af huden.

3. Apropos cremer. Hold jer fra krukker og køb creme på tube. Allerhelst med pumpe. Hygiejnisk set er det håbløst med krukker, hvor man hele tiden putter sine bakteriebærende fingre ned i. Samtidig fordufter alle de dyre, plejede ingredienser også hurtigt fra en krukke. Skønhedsbranchen ved det godt, men kunderne køber alligevel krukker i massevis, fordi det virker mere luksuriøst. Bevares, en krukke pynter på hylden, men det er spild af penge..

4. Det hjælper altid med lidt highlighter i øjenkrogen. Det kan være alt fra en concealer i nogle toner lysere end din hudfarve til hvidt øjenskygge med glimmer. Alt efter stil eller situation. Men lidt lysere farve i øjenkrogen får alle til at se mere friske og ungdommelige ud.

5. Man kan købe bodyscrubs til dyre domme i alle parfumerier. Man kan også lave sin egen. Eller slet og ret bruge kaffegrums. Det lyder måske mærkeligt, men det er et udmærket og billigt middel til at blive fri for døde hudceller. Et par gange i ugen er optimalt. Olie og sukker er også en mulighed.

billede: olsenanonymous

Ingen kommentarer:

Send en kommentar