onsdag den 7. september 2011

Masque en dentelle















BLONDER: Særligt på catwalken og i high end-modeserier har det altid været populært at dække modellernes ansigt eller blot øjne med blonder. Det er den letteste maske i verden. Man behøver ikke engang at klippe hul til øjnene.
Selvom det altså ikke er en ny ting, så har det alligevel være mere fremme end ellers på det seneste. Det startede måske allerede tilbage med Sofie Coppolas farvelade af en film, Marie Antoinette, der skabte en ny interesse for det barokke og ekstravagante. Maskeballet i filmen er en en æstetisk fryd for øjet.
Sidste år fejrede fransk Vogue 90-års fødselsdag. De fyldte jubilæumsnummeret med pikante, maskeklædte modeller og inviterede modeeliten til et dekadent maskebal, der i den grad gav genklang i verdens medier. Der var langbenede modeller i sexede blonder overalt.
I år var det så Chanels tur til at sende deres haute couture-modeller ned af catwalken med blonder for øjnene. Efterfølgende har jeg lagt mærke til flere blonder i ansigtet end normalt i modebladene.
Jeg håber, at tendensen griber fat i nogle af mine venner, som derefter inviterer til maskebal. Jeg er klar! Ellers må jeg jo selv i gang med planlægningen;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar