fredag den 7. september 2012

Ny læbestift


Hm, det står sløvt til med de mere personlige indlæg (hvilket betyder outfitsbilleder af mig selv eller billeder som jeg i det mindste selv har taget). Anyways, her er så et selvportræt fra i går. Et closeup.
Jeg var nede i byen (huhej, der er mange mennesker, når det er festuge) og faldt over et tilbud i Matas. En Chanel Lip Laquer til 89 kroner. Okay, stadig mange penge (men det er Chanel!), når man (som jeg) relativt sjældent går med læbestift og allerede har læbeprodukter nok, men jeg kunne godt lide indpakningen. Det er nærmest sort glad, tror jeg. Farven er også pæn. Den hedder mandarin, selvom den er mere pinkrødorange end blot orange. 

Produktet er udgået fra Chanels sortiment (hence the low price). Jeg har hørt rigtig mange beklage det, for produktet er virkelig godt. Det giver både shine som en gloss og intens farve som en læbestift. Desuden er produktet holdbart. Indehaver af skønhedsbloggen The Temptalia, som tester hundredvis af produkter hver måned, har Chanel Lip Laquer i farven Dragon som hendes yndlingsprodukt inden for klassisk røde læbestifter. Øv for hende!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar