mandag den 22. juli 2013

Mere sommer...


Jeg er stadig på Fanø, for her er så dejligt, når vejret er godt. I dag har jeg endda tid til at tage på stranden, så måske kommer jeg ud at bade... for første gang i år. Jeg er frygtelig kuldskær, så der skal være varmt, før jeg iklæder mig badetøj og tager en dukkert... men når jeg så endelig smider mig i Vesterhavets bølger, beruses jeg af lykke, så i dag skal det være...

Jeg fik ikke solg så meget igen på loppemarkedet, men jeg tjente da lidt, og da jeg så også passede min fætters børn om aftenen, så fik jeg tjent mere end en skilling den dag. Og det var tilmed hyggeligt.

I går lavede jeg jordbærtærte... jeg er ikke nogen ørn i et køkken, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet kage eller bagt... men nøjjj, hvor blev den god. 

Jeg føler mig meget ordentlig og fornuftig, for mens jeg har bagt kage, passet børn, solgt tilng på loppemarked og hjulpet mine forældre med dit og dat, så har Fanø været invaderet af umodne , uvorne, hensynsløse (hehe!) unge mennesker, der har spillet fodbold til Fanø Summer Cup (amatører spiller fodbold og navngiver deres hold fjollede navne, mens prollede dj's og dårlige jambands spiller i et telt om aftenen...)

Nå, men de drikker mere end de spiller fodbold - masser af bajs og slavevodka... De smadrer alt i hovedgaden, så sladderen går i øjeblikket blandt beboerne i Nordby (som hvert år): Altså. altså... De unge mennesker... Kan de da ikke opføre sig ordentligt... De ødelægger alting... det' for dåååårligt...

(Jeg forstår måske lidt min mor i år... min mor blev kaldt grimme ting, da hun bad en ung mand om ikke at smadre flasker på hovedgaden, hvilket desuden resulterede i, at manden kastede glaskår ind i mine forældres have, hvor børnebørnene løber rundt i bare tæer... det er noget værre noget).
Nogen var så fulde i fredags, at de meget dumt skubbede en bil i havnen... Det bliver dyrt!

Men anyways, i stedet for at feste (som jeg plejer), holder jeg fornuftig sommer og nyder at gå tidligt i seng og tidligt op. Så prøver man det også;) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar