lørdag den 15. marts 2014

Caroline Brasch-Nielsen fotograferet i eget tøj i Cover Magazine 2014


For et par numre siden i Cover var der et interview med den danske model Caroline Brasch-Nielsen, hvor hun blandt andet fortæller om sin karriere samt sin berømmede personlige stil. CBN er kendt for at være en af de mest interessant klædte modeller. Hun har en stil, der er anderledes fra det typiske model off duty-look, og hun formår at finde og sammensætte ting på nye måder, som efterfølgende bliver regulære trends. Hendes stil er egentlig ikke den mest out there specielle, men det er netop fordi hendes stil både er nytænkende og super tilgængelig, at hun er en street style it-girl. Hun kan kopieres af almindelige mennesker med en almindelig indtægt.
Billederne fra historien er ret fine. Hun er i eget tøj, og hvis man har fulgt hendes stil, så kan man genkende det hele, for det er alle "klassikere" fra tidligere sæsoners CBN-street style billeder. 

Hun var i en lang periode kendt for at iføre sig masser af dyreprint især leopard-print. Hun er kendt for aldrig at gå i sorte skinny jeans, men foretrække de lidt løsere blue jeans. Og når hun går i selvklippede denim-shorts, så går de også næsten til knæet. Hun er ikke til stramt og klassisk sexet tøj. Hun er rigtig meget til 90'ernes lidt tacky, logo stil, men tilføjer en afslappet, drenget take på det. Hun tilfører altid et eller andet, som egentlig er umoderne og ikke specielt cool, som så fordi Caroline har det på, får det én til at tænke på, om det måske alligevel er lidt cool? 
Hun har mange logotasker og logo-sneakers. Hun går sjældent med makeup og håret er som regel løst. 
Derudover fortæller hun i flere intereviews, at hun elsker at ride på heste, og at hun drømmer om at blive moderedaktør/stylist på fransk Vogue en dag. Hun bor med danske Josephine Skriver i New York, men hun har lige købt en lejlighed i København og bruger også tid der. 
Bum bum. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar