mandag den 12. januar 2015

Golden Globes Red Carpet Style 2015


Der var Golden Globes i går, og som sædvanligt laver jeg et red carpet indlæg, som formegentlig bliver dagens overspringshandling/pausefisk ift min eksamensopgave:) Øverst har vi Emma Stone i Lanvin, som er i et af mine yndlingslooks... jeg kan ikke modstå hendes cool look med bukser over for alle de store prinsessekjoler! Forstå mig ret, jeg kan godt lide at se på gallakjoler, men når det kommer til stykket, så vinder cool altid over pretty!

(jep, har skrevet på indlægget her i små pauser fra formiddag til aften)
(shit, min opgave stinker indtil videre)
(Av, rammer heller ikke mit engelske så godt i dag)
(jep, min opgave er 20 sider på engelsk)

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET

^Smukke og altid velklædte Julianne Moore, der vandt en Golden Globe for Still Alice. Her i glitrende, shimmy Givenchy-kjole.

^En anden Golden Globe-vinder for serien The Affair, britiske Ruth Wilson, i Prada. 

^Naomi Watts i sommerlig gul gallakjole fra Gucci. God læbestift til kjolen!

^Lupita Nyongo i flot Giambatista Valli-kjole. Åh, jeg synes, at hun er sød og smuk. Håret er måske lidt en sjov længde, men jeg jeg synes, at det er cool, at hun slår et slag for naturligt hår. Mange afrikanske og afro-amerikanske skuespillere bruger jo parykker og weavs og en masse teknikker, som jeg ved meget lidt om, og det er helt fint, men det må dejligt for alle dem med afrikansk hår, at der er én, der viser, at man sagtens kan være smuk og glamourøs på den røde løber med ens eget hår!

^Amy Adams i Versace. Det er dejlgit at se farver udover sort, hvid, pudder/nude og douce nuancer til årets Golden Globes og denne blå (blå/lavendel/grå?) nuance er fin fin... men prøv lige at forestil jer Versace-kjolen i mørkegrøn på Amy? 
Anyways, næsten alle mine favoritter i Hollywood for tiden er rødhårede: Emma Stone, Julianne Moore, Amy Adams her og Jessica Chastain....!!!

^Så lad os da også tage Jessica Chastain, når nu jeg er ved favoritter og rødhårede i hollywood. Jessica Chastain kunne være en statuette selv. I græsk inspireret, men klassisk Hollywood glamourøs kjole fra Versace.

^gravide keira Knightley i Chanel-kjole med sommerfugleprint. Måske ikke verdens mest flatterende kjole på Keira, men den skiller sig lidt ud i mængden, og Keira ville såmænd være pæn i plastiksæk!!

^Maggie Gyllenhaal vandt en Golden Globe for miniserien An Honourable Woman, og selvom jeg endnu ikke har set serien, så er jeg glad for det. Jeg har nemlig en ting for Maggie som går tilbage til begyndelsen af hendes karriere. Hun har altid haft en god og tit lidt overraskende stil på den røde løber, selvom denne dessert rosy kjole fra Miu Miu er en af de mere klassiske.

^Felicity Jones er her i Dior, selvom jeg ville have gættet på Zac Posen, før jeg læste designeren bag. Det er ikke min kop te. Jeg sætter pris på farven, og Felicity ser flto ud, men så meget tungt silke, så stort skrud og så lukket en hals - det bliver for meget og for tungt, synes jeg. Når det så skal være, så synes jeg, at man får det bedste ud af det. 

^Tyske Diane Kruger er konstant en af de bedst klædte skuespillerinder på den røde løber. Det kan godt være, at hun ikke er den største stjerne i Hollywood, men stil har hun masser af. Her i Emilia Wickstead.

^Hun er sej, Jane Fonda, der viser, at man godt kan være sexet, selvom man ikke længere er 30. Kjolen er sexet, men tækkelig. Den er rigtig flot, synes jeg.

^Mens vi er ved røde kjoler og modne, sexede ladies, så lad os fortsætte med Helen Mirren i Dolce & Gabbana.

^Smukke Salma Hayek i Alexander McQueen.

^Lana Del Rey som altid fra en anden tid. Her i Versace.

^HUn får afprøvet en del stilarter, Lena Dunham, på den røde løber med forskellige frisurer. Denne gang er hun i rød silkekjole fra Zac Posen med en mørkebrun kort page.

^Reese Witherspoon har haft et godt år og hun ser rigtig godt ud i denne enkle, men meget glamourøse Calvin Klein-kjole.

^Kerry Washington ser sød ud i denne lilla og pink kjole. Jeg synes måske længden er en smule problematisk. Jeg kan rigtig godt lide kjoler, der ikke går helt ned til gulvet, men denne stumper Kerry en smule og giver hende lidt sjove proportioner... men så er det heller ikke værre, og kjolen er i det mindste lidt anderledes! Den er fra Mary Katrantzou.

^Michelle Monaghan ser virkelig flot ud i denne Jason Wu-kjole. I wouldn't change a thing.

^Jeg kan rigtig godt lide Kate Mara som skuespiller og jeg synes også, at hun er rigtig køn, men hvem der har stylet hende i denne omgang har tydeligvis grus i øjnene! Den røde kjole fra Miu Miu er ikke grim, men måske en smule kedelig, men hvad dælen er det for et bælte, der er kommet om taljen på hende. Farve, materiale, tykkelse, bredde, design - alt er wrong til denne kjole og til Kara Maras teint. Ellers ser hun hun godt ud.

^Anna Kendrick er indbegrebet af cute både på film, i interviews og på billeder. Tiny, tiny, men cute. At hun her ligner en prinsesse er vel okay, når hun spiller prinsesse i den aktuelle musicalfilm Into the Woods. Kjolen er fra Monique Lhuillier.

^Claire Danes ser måske en smule overmandet ud i denne gypsy-inspirererede kreation fra Valentino, og jeg foretrækker hende klart i mere enkle kjoler, men igen skal man huske at hædre mod på den røde løber!

^Heidi Klum er endnu en af de mange, som er hoppet i en rød kjole til anledningen. Ze Klum er selfølgelig va-va-voom vampy som (næsten) altid.

^Sienna Miller har for en gangs skyld ramt rigtigt i karrieren, for den seneste film American Sniper er både godt anmeldt og hendes præstation har kastet nomineringer af sig. Her er hun i Miu Miu, og jeg synes faktisk, at hun er blandt aftenens fineste.

^Jennifer Aniston har altid været kedelig safe på den røde løber, men i det mindste er kjolen ikke nude eller beige. Kjolen fra Saint Laurent er vel egentlig flot og sidder godt på hendes krop, men åh, kunne hun da ikke i det mindste have taget en rød læbestift på?

^Girls-skuespilleren Zozia Mamet i minimalistisk pastelmarengues (?!)fra Andrew Gn.

^Lorde var ligesom Emma Stone hoppet i bukser. Hendes look er fra Narciso Rodriguez.

^Jennifer Lopez i Zuhair Murad ser... ud som vi kender hende. This getup is so totally J.Lo!!!

^Taylor Schilling fra Orange is the new black. Jeg er vild med hende i serien, hvro jeg også synes, at hun er rigtig flot, men hendes looks fungerer sjældent for mig på den røde løber. Hun ser altid ældre ud og ligner rigtig sig selv. At hun så heller ikke har valgt en kjole, der appellerer så meget til mig, gør det ikke bedre. kjolen er fra Ralph Lauren.

^Dakota Johnson bliver formegentlig verdenskendt lige om lidt, når 50 Shades of Grey rammer biograferne.I mellemtiden er hun en cute silver mermaid i Chanel.

^Åh, Rosamund Pike. Du er så smuk. Hvorfor har du dog valgt denne utrolig uklædelige Vera Wang-kjole?

^Jeg har det med Katie Holmes, som jeg har det med Blake Lively and Gwyneth Palthrow - altså ikke så godt, men hun virkelig godt ud her. Ved ikke lige med skoene, men kjolen farver og snit klæder hende og hendes makeup og hår er lige i øjet. Flot lang hals og gode kindben. Kjolen fra Marchesa er lidt kedelig, men hvad gør det, når man ser godt ud?!

^I forhold til Amanda Peets track record på den røde løber, så er denne kjole fantastisk... Kjolen er fra J.Mendel. Man bliver ikke tyndere i kjolen, men ellers er den pæn. Jeg kan godt lide A.Peet, og jeg læder mig til at se hende i hendes nye HBO-serie Togetherness.

^Allison Williams fra Girls i rød Armani Privé-kjole. Hun er en køn pige, men der er et eller andet ved hende, der gør, at jeg altid føler, hun ligner en, der holder vejret efter at have trukket luft ind. Jeg lyst til at sige, ryst skuldrene, relax, go dance...

^Goergoe Cloones kone Amal i Dior.

^Emily Blunt i gudindekjole fra Michael Kors
¨
^Katherine Heigl i Zac Posen.

^Kønne Ellie Kemper i Naeem Khan

^Julia Louis-Dreyfus i hvid kjole fra Narciso Rodriguez

^Kelly Osborne i blå kjole og med lilla hår

^Skuespiller Leslie Mann i dejlig gul kjole fra Kaufman Franco.

^Chrissy Teigen i Zuhair Murad

^Natasha Lyonne fra Orange is the New Black i blå kjole

^Kan denne kjole på Kate Hudson være andet end Versace? Tackyfabulous! Makeuppen er ikke så pæn, men hvem kigger alligevel på ansigtet med den kavalergang...

^Julia Margulies fra the Good Wife i rød kjole fra Ulyana Sergeenko

^Kristen Wiig i noget, der ligner en hjemmelavet brudekjole lavet af nogle gardiner/sengetøj.

^Catherine Zeta-Jones i rødt skrud fra Angel Sanchez.

^Laura Prepon i Christian Siriano

^Girls' Jemima Kirke i Rosie Assoulin

^Kate Beckinsale i nudeish kjole med shimmertop fra Elie Saab.

^Robin Wrights look føles meget 90'er agtig. Det er fra Ralph Lauren.

^Channing Tatum med sin kone Jenna Dewan-Tatum, der også er skuespiller. Hun er i fin gul Carolina Herrera-kjole.

^Maroon 5-sangeren Adam Levine og hans modelkone Behati Prinsloo.

^Aftenens værter Tina Fey og Amy Pohler

Ingen kommentarer:

Send en kommentar