tirsdag den 10. november 2015

Cool style: Mica Argaranaz


Bumbum, lad os tage et kig på modellen Micas off duty stil og look.
 Jeg ville gerne være en af dem, der kunne bære (og holde ud) hendes frisure. Hun ser så mega cool ud, men håret klæder nogle bedre end andre, og jeg hader desuden hår i ansigtet og putter al hår i hestehale så meget som mulig.

Hendes stil er egentlig ikke så crazyopfindsom, men cool, boyish og passer til hende. Selvom hun har en ret (typisk for modeller) drenget frame, så kan man selv med andre kropstyper med fordel lade sig inspirere af hende.

Anyhoodles, Mica Arganaraz er blandt de modeller, som jeg rigtig godt kan lide at se i modeserier i øjeblikket, og jeg er glad for, at Vogue Paris er så glade for hende. Hun er på forsiden lige nu, hvor hun dog er i et mere feminint getup - blå haute couture kjole. Håret er dog det samme!

Jeg har haft en skøn weekend i København... Måske finder jeg på et eller andet at skrive om det, men selvom jeg har kamera med, så kan jeg vist ikke vise så meget, som har relevans for bloggen:)
Min veninde efterspurgte lidt flere "personlige" indlæg på bloggen, og ja, det kan jeg på sin vis godt forstå, men det kræver lidt mere af mig end at ligge under den var me dyne i hjemmehyggetøj og lave disse copy-paste-andres-billeder-indlæg. Nu må vi! God tirsdag derude!

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET































Ingen kommentarer:

Send en kommentar